Ljubavni horoskop od 4. do 10. decembra: Nesigurnost bi mogla izazvati impulsivne odluke

od strane | dec 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 4. do 10. decembra donosi pojačanu strast i emocije, ali kod određenih znakova i dozu nesigurnosti.

Početkom nedelje, Venera će ući u Škorpiju i izazvati pojačanu strast i želju za produbljenjem odnosa sa partnerom. Osim toga, veoma je važno da budete svesni promena koje se dešavaju, ali i da ne donosite impulsivne odluke. Povoljni dani će biti ponedeljak, subota i nedelja.

Ovan

Iako baš niste sjajni u čitanju drugih osoba, bilo bi dobro da obratite pažnju na raspoloženje voljene osobe. Moguće je da će vaš partner biti posebno osetljiv. Možda nešto krije od vas. Ako zanemarite ove “sitnice” moglo bi doći do neodlučnosti i poremetiti novogodišnje planove.

Bik

Ove nedelje će predstavnici ovog znaka poraditi na poverenju sa partnerom. Njima je potrebna ljubav i harmonija, pa će zato biti spremni da razgovaraju, zaboravljajući pritužbe. Bikovima koji su sami moraju biti popustljiviji. Cenite kada vam neko uputi dobronamernu kritiku ili kompliment. Naročito ako to bude za vikend.

Ljubavni horoskop od 4. do 10. decembra: Blizanci

Blizanci će biti opsednuti pojedinim intimnim detaljima iz života. Predmet njihovih misli bi mogle biti seksualne prirode ili priče iz prošlosti na koje je vreme da se stavi tačka. Međutim, pre nego što se odlučite na određene korake, budite spremni da razgovor sa partnerom o ovim stvarima možda neće biti tako uspešan.

Rak

U toku ove nedelje ćete iskusiti prijatna iznenađenja. Komunikacija sa voljenom osobom će postati toplija, a na erotskom planu će sve postati veoma zanimljivo. Vikend će biti ugodan za sve, a kada je reč o zaljubljivanju, ovo neće biti povoljan period za početak nove veze.

Lav

Oni koji su u paru bi mogli biti posebno osetljivi, a kao odbrambeni mehanizam će koristiti sarkazam. Umesto da maštaju o nemogućem, većina predstavnika ovog znaka će preduzeti prve korake kako bi ispunili želje koje se tiču ljubavnih ispunjenja. Međutim, čak i kada su hrabri u njima se krije ranjiva osoba.

Devica

Device će pokušavati da održavaju harmoniju u vezi zasnovanu na staroj slavi. Pokušaće da ožive stari plamen, namerno zatvarajući oči pred onim što se događa. Međutim, nova osećanja takođe mogu biti veoma korisna. Dobra komunikacije je uvek rešenje, a za to će posebno biti pogodni ponedeljak i vikend.

Vaga

Ova nedelje daje Vagama priliku da dublje misle i osećaju. Veliki broj predstavnika znaka će otkriti da zavise od svoje, ali i tuđe seksualnosti. Iz tog razloga je preporučljivo da razmislite o balansu životnih vrednosti koji je neophodan u vezama.

Ljubavni horoskop od 4. do 10. decembra: Škorpija

Vi ćete zračiti šarmom i privlačnošću i moći ćete da birate sa kim ćete otići na kafu. Posebno će doći do izražaja vaša elokvencija, inteligencija i društvenost. Vaš magnetizam će posebno biti aktivan za vikend. Pametno iskoristite ovu energiju.

Strelac

Događanja ove nedelje će podstaći Strelčeve da sakriju svoja prava osećanja koja ih podsećaju na daleku ljubav. Mnogim predstavnicima znaka će tajnovitost biti mučna, ali će ih životne okolnosti primorati na to. Moguća je serija tajnih sastanaka ili intenzivne prepiske na društvenim mrežama.

Jarac

Okolnosti će se za Jarčeve ove nedelje promeniti na bolje. Već u ponedeljak ćete osetiti poboljšanje na ljubavnom planu, ali će najbolji dani za iskrene razgovore i sastanke biti subota i nedelje. Bez obzira na vašu nameru ili faze u odnosu u kojima ste, nemojte žuriti sa izjavama i postupcima.

Vodolija

Snažne emocije i pojačana senzualnost će prodrmati vaš svet. Ipak, imajte na umu da su nekad ove situacije probnog karaktera ili pouzdane zamke. Zaljubiti se ili preduzeti prvi korak svakako neće biti lako, ali je mnogo teže promeniti svoje navike i odlike. Vikend će biti povoljan za ljubav.

Ljubavni horoskop od 4. do 10. decembra: Ribe

Ribe će ući u svet emotivne i savršene ljubavi. Ipak, neobično za Ribe, one neće dozvoliti da se izgube u svetu maštanja i snova. Njima je važno da zaštite svoju sreću od svih spoljašnjih uticaja koji mogu biti pogubni ili štetni. Najbolji dan za rešavanje odnosa je nedelja.

Prostock-Studio/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije