Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna: Slušajte šta vam intuicija govori

od strane | jun 2, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna nam donosi zanimljive aspekte Merkura sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom, ali i mlad Mesec u Blizancima.

Svakako najznačajniji događaj će biti mlad Mesec u Blizancima 6. juna zbog čega će najznačajniji dani za ljubav biti sreda i četvrtak. Veliki broj zodijačkih znakova će imati veoma prijatnu nedelju, dok će drugi morati da pokušaju da razumeju svoja osećanja.

Ovan

Sredina ove nedelje bi mogla biti informativna, a vesti će najverovatnije biti prijatne. U sredu ili četvrtak možete dobiti poruku od objekta vaše naklonosti ili vesti o njemu. Oni koji su otvoreni za nove kontakte će u ovom trenutku imati više mogućnosti za zabavljanje i romantičnu prepisku.


Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Početkom nedelje, mnogi predstavnici znaka će se držati rutine u svom ličnom životu. Sredinom nedelje, moraćete da promenite nešto na sebi. Na primer, da postanete društveniji ili da počnete drugačije da gledate na neke stvari. Promena u razmišljanju pre vikenda će vas prirodno naterati da promene svoj tok delovanja.

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna: Blizanci

Za Blizance će sredina nedelje biti važna. U ovom trenutku, njihova društvenost će se povećati, a erudicija će postati deo njihove lične harizme. Povećaće se verovatnoća sudbonosnog sastanka ili srećnog preokreta u romansi. Prijatna strana događaja će vam pomoći da ne primetite okvire.

Rak

Ove nedelje je prerano da Rakovi požuruju stvari u svom ličnom životu, ali je vreme da pročitaju znakove i nagoveštaje sudbine. Sredina nedelje će vam obezbediti materijal za ovo. Nemojte se voditi trenutnim raspoloženjem, ali tokom vikenda obratite pažnju na svoju intuiciju. Ona vas neće prevariti.


Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Najskladniji i ohrabrujući dani u Lavovom ličnom životu će biti sreda i četvrtak. Vesti, odluke ili sastanak koji pada sredinom nedelje će postati sudbonosni i gurnuće vas u dobrom pravcu. Međutim, zvezde nagoveštavaju da je najbolje da sprovedete planove pre sledećeg leta.

Devica

Device bi trebalo da posvete više pažnje događajima i trendovima koji će se pojaviti u njihovom ličnom životu do sredine nedelje. U sredu i četvrtak postoji mogućnost vesti, razgovora, predloga, prijatnog upoznavanja sa određenom svrhom.Veoma je važno da odmerite svoje romantične ciljeve u odnosu na druge i dati im prioritet.


Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna: Vaga

Sredina nedelje će odigrati posebnu ulogu u vašem ličnom životu. Sreda i četvrtak bi mogle da obeleže poznanstvo, uspešan početak romanse ili njen vrhunac. One koje su u potrazi za srodnom dušom, treba da budu društvenije i da ne zaziru od putovanja. Postoji velika verovatnoća da će ispuniti svoj ideal (manje mane se ne računaju, zapamtite da niko nije savršen).

Škorpija

Ove nedelje postoji veliki rizik da pogrešite, Škorpije. Blagu zaljubljenost možete pomešati sa velikom ljubavlju. Ovo nije loše ako u ovom odnosu samo provodite vreme, ali bi bilo šteta žrtvovati stabilan i harmoničan odnos sa dobrim potencijalom, sadašnjim ili budućim.


Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Za Strelčeve je sredina ove nedelje prava prekretnice, moglo bi se reći i sudbonosna. Uzajamnost osećanja i odličan potencijal zajednice za budućnost će biti ispraćeni okvirima, konvencijama ili formalnostima. Možda ćete ući u zvaničan brak, odložiti neke planove ili napraviti ozbiljan ustupak.

Jarac

U toku nedelje obratite pažnju na sitne detalje svog odnosa sa voljenom osobom: upravo u njima leži tajna harmonične komunikacije. Dok održavate flert i intrigu, bolje je ne prelaziti na preterano blizak kontakt, naročito ako ste započeli kancelarijsku romanu koja vam daje hranu za tračeve.


Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 3. do 9. juna: Vodolija

Vodolije bi trebalo da planiraju značajne događaje u svom ličnom životu za sredinu nedelje. One koje se nadaju uspešnom novom poznanstvu, zbližavanju ili srećnom pomirenju će dobiti u sredu ili četvrtak prijatnu vest ili ponudu koja će vam odmah uneti optimizam.

Ribe

Zvezde savetuju zaljubljenim Ribama da u sredu i četvrtak mirnije shvate prijatne reči i emocije. U zavisnosti od suptilnosti situacije, bolje je pristupati sa nevericom ili umorom. Osećanja inspirisana sredinom ove nedelje se mogu pokazati kao prijatna iluzija i vrlo klimava podrška vezama.

Jovanmandic/GettyImagesPlus

Opširnije