Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Spremite se na turbulencije u odnosima

od strane | maj 26, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna donosi dinamičnu nedelju u kojoj ćemo morati da preispitamo svoje odnose sa partnerima.

U toku ove nedelje, mogući su ishodi svakakve vrste. Dok se utorak i vikend smatraju danima u kojima bi ljubavni poduhvati mogli biti uspešni, četvrtak i petak bi mogli doneti probleme onima koji budu neoprezni.

Ovan

Za Ovnove će ova nedelja biti veoma dinamična, bez obzira u kojoj ste ljubavnoj fazi. Energija i domišljatost će vam pomoći da ne propustite svoju šansu. Postoje šanse za brz i srećan razvoj ljubavne priče od nule. Ljubav će se posebno rasplamsavati u utorak, sredu, subotu i nedelju.

Bik

Bikovi će ove nedelje napredovati u savladavanju drugačije uloge u odnosima ili prilagođavanju na sledeću fazu svog ličnog života. Ali da bi nova pozicija bila potpuno uravnotežena, morate da pustite prošlost i da se prepustite sadašnjem trenutku.

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Blizanci

Blizanci će ove nedelje sve privlačiti k srcu. Pored nejasnoće, pomaže im i sreća. Dodatni faktor je sposobnost da zastanete i ne izgovorite važne reči pre nego što im je zaista vreme. Srećan dan za sastanke će biti utorak i vikend.

Rak

U toku ove nedelje, Rakovi će biti u harmoničnim odnosima i imati pravi pozitivan rast u razvoju ljubavi.Ovo se naročito odnosi na parove koji su razdvojeni i izglađuju neizbežne nedostatke, podgrevajući romantične nade i dajući prostora pikantnim fantazijama.

Lav

Zvezde savetuju Lavovima da ne preskoče utorak kada su ljubavne stvari u pitanju. Ovo će biti savršen dan kada je u pitanju slaganje sa partnerom i vrlo moguće je da ćete se odlučiti da zajedno krenete u srećnu budućnost. Tako se gradi sklad i napredak i pomaže da se sa reči pređe na mehanizam.

Devica

Ljubav će ove nedelje biti zvezda vodilja za Device. Romantična osećanja mogu i treba da koegzistiraju sa poštovanjem i divljenjem, a  takođe mogu fukcionisati sa profesionalnim i inostranim odnosima. Izbegavajte četvrtak i petak za produbljivanje ljubavnih odnosa.

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Vaga

Najvažniji trenuci u Vaginom ličnom životu će biti u utorak i sredu. Oni koji su na početku veze će iskusiti divan i sladak početak, naročito za vikend. Isto važi i za novopečene mladence koji bi mogli da se otisnu na uzbudljivo putovanje. U četvrtak i petak bi oni koji su sami mogli da se razočaraju u simpatiju.

Škorpija

Oni koji su u paru će morati aktivnije da se prilagode novim situacijama kako bi poboljšale odnos sa partnerom. Predstavnici znaka koji su slobodni bi mogli da prošire svoju zonu manevrisanja, ali zapamtite da se lakomislenost i ravnodušnost mogu pretvoriti u problem za njih.

Strelac

Strelčevi će sve fascinirati svojim šarmom i strastvenošću i nikako ne žele da budu tajna senka. Oni nastoje da formiraju lepu i ravnopravnu vezu. Pogodni dani za ljubav će biti utorak i vikend, dok treba da se čuvate zamki u četvrtak i petak.

Jarac

Jarčevi imaju više šansi da uspeju u ljubavnim pitanjima ako prepuste kontrolu i prilagode se situaciji. Međutim, nekim znacima će intuicija govoriti da na duge staze više gube nego što dobijaju, posebno ako kreću romansu ispočetka.

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Vodolija

U toku ove nedelje, Vodolije očekuju sudbonosni trenuci. Moguće je da ćete osetiti negativne uticaje po pitanju i materijalne i duhovne strane vašeg odnosa. Nažalost, ovo može uticati i na seksualnost. Važni dani u kojima će ljubav uspevati će biti utorak i vikend.

Ribe

Romantične veze će Ribama doneti ne samo prijatne emocije, već i malo neprijatnosti. Moguće je da ćete osetiti posledice svojih dela i da će to dovesti do promene u načinu na koji gledate na svet. Nepoželjan izbor za ljubav su četvrtak i petak.

Liderina/GettyImagesPlus

Opširnije