Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Misterija će obeležiti nedelju

od strane | mar 24, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta donosi pomračenje Meseca u ponedeljak koje će doneti i dozu misterije u ljubavne odnose. Evo na šta treba da obratite pažnju.

Ovan

Ovnovi će morati da podnesu određene žrtve kao što je fleksibilno prilagođavanje ili tajnovitost. Okolnosti mogu da učine da vam partner deluje sumnjivo. Predstavnici znaka koji su započeli romansu od nule treba da zapamte da ih to može učiniti zavisnim ili ranjivim.

Bik

Ova nedelja će biti veoma povoljna za Bikove. Nova ljubavna avantura bi mogla da ima dobar potencijal. Ako je situacija teška, a vi je zanemarujete i glumite harmoniju, ne zaboravite da će se problemi vratiti veći nego što su bili. Za one koji su sami, zvezde vam savetuju da se na poziv partnera odazovete sredinom nedelje.

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Blizanci

Tokom ove nedelje, romantične veze će biti u fokusu. Pokazaće vam se da je ovo značajno koliko i svi drugi aspekti vašeg života. Možda čak i više. Ovo će uzburkati emocije na veoma intenzivan način, ali ćete biti svesni i rizika, ograničenja i patnje. Moguća su osećanja prema nekom iz poslovnog okruženja.

Rak

Na ličnom planu vas očekuju veoma pogodne situacije. Da biste iz njih izvukli maksimum, mnogi Rakovi će morati da napuste imaginarni svet u kome žive njihovi snovi o idealnoj ljubavi i da svoja osećanja predaju nekom konkretnom. Moguće je da će se pojaviti uzbudljiva osećanja prema strancu.

Lav

Moguće je da će Lavovi prolaziti kroz ljubavnu krizu, tajnu avanturu, intrige ili fatalnu zaljubljenost. Zvezde vam savetuju da budete oprezni kada je strast u pitanju. Tu možda nećete naći željenu harmoniju ili istinsku radost. Moguće je da ćete morati da se žrtvujete.

Devica

Tokom ove nedelje, stabilni lični odnosi će podrazumevati određena pravila i obaveze prema Devicama. Možda će njihova voljena osoba biti previše strastvena ili ljubomorna. Neki predstavnici znaka će se suočiti sa pojavom protivnika koji će se ponašati na sofisticiran i podmukao način. Za vikend su moguće ljubavne svađe.

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Vaga

Vage će se ove nedelje suočiti sa lošom stranom ljubavi ili posledicama svojih romantičnih avantura. Možda postoji zavisnost od partnera ili potreba da se nešto sakrije od njega. Veoma je važno da razgovarate i dogovarate se. Ovo posebno važi za početak nedelje i vikend.

Škorpija

U toku ove nedelje, zvezde će stvoriti dobre uslove za zaljubljene Škorpije. Možete doneti više harmonije u svoj odnos sa voljenom osobom ili započeti novu romansu koja je veoma obećavajuća. Sredina nedelje će biti najuspešnija. Hrabro planirajte i sprovodite svoju inicijativu.

Strelac

Strelčevima se ove nedelje savetuje da se pažljivije ponašaju u romantičnim situacijama i ljubavnim vezama. Vikend će biti najkritičniji. U ovo vreme će mnogi Strelčevi podleći strastima i neće moći da odole iskušenju i da preuzmu inicijativu znajući za moguće neželjene efekte.

Jarac

Ove nedelje i najuzdržaniji Jarčevi mogu pasti pod uticaj okolnosti koje u njima bude tajne ljubavne želje i erotske fantazije. Sredina nedelje će biti posebno dobra za zabavljanje i započinjanje nove romanse. Moguće je da će odnos biti podstaknut beleškama o tajnosti.

Ljubavni horoskop od 25. do 31. marta: Vodolija

Ovonedeljni događaji će pozvati Vodolije da pređu na druge aspekte ljubavi koje su zanemarivali. Na primer, neki od predstavnika znakova će zaploviti u nova erotska iskustva. Međutm, koliko će se Vodolije odazvati na ovaj predlog zavisi od njihovog individualnog karaktera i ličnog temperamenta.

Ribe

Ribe će ove nedelje posebnu pažnju posvetiti seksualnosti koje potiču od ljudi suprotnog pola, ali su i same magično privlačne. Kada se opuste u pravim okolnostima, pokazaće se neodoljivima. Međutim, biće im veoma teško ugoditi i izazvati poverenje. Za datume je poželjna sredina nedelje.

Mars ulazi u Ribe u subotu: Evo šta nam to donosi

Liderina/GettyImagesPlus

Opširnije