Ljubavni horoskop od 18. do 24. decembra: Mogući su prekidi veze

od strane | dec 17, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 18. do 24. decembra doneće nestabilne odnose početkom nedelje za većinu znakova. Međutim, ukoliko budete imali jaku snagu volje, sve će biti u redu.

Problemi bi se mogli pojaviti početkom nedelje zbog nesporazuma. Moguće je da će vaš partner želeti pauzu ili samoću da odluči šta zaista želi. Nekima će ovo prijati, dok će drugi biti zabrinuti za svoju vezu. Petak i subota će biti pogodni za sastanke.

Ovan

Uzdržite se nepotrebnih rasprava i aktivnosti u ponedeljak i utorak jer postoji mogućnost stvaranja iluzija i uzaludnog trošenja energije. U sredu i četvrtak nije preporučljivo da potiskujete osećanja, ali sa druge strane nemojte pustiti da sve izmakne kontroli. U nedelju može doći do promene u planovima.

Bik

Ove nedelje će petak i subota biti najznačajniji za predstavnike ovog znaka. U ovom trenutku su moguće dobre vesti, a Bikovi će moći delimično da preuzmu kontrolu nad situacijom u svom ličnom životu. Petak će biti pogodan dan za važne razgovore i pokušaj kontakta sa partnerom u slučaju rasprave.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. decembra: Blizanci

Napredak u ljubavnim vezama neće biti moguć za Blizance. Veliki broj predstavnika znaka će odlučiti da žele pauzu, nailaziće na prepreke ili će biti primorani da se vrate teškom i sporom razgovoru. Ovakva teška energija će uticati i na njihovo zdravlje.

Rak

Rakovi će sasvim neočekivano reagovati na ćutanje svoj partnera, njihovu želju za odmorom ili samoćom. Dok će neki predstavnici znaka ovo shvatiti kao namernu manipulaciju i biti zabrinuti za vezu, drugima će ova pauza prijati koliko i njihovom partneru.

Lav

Ove nedelje se Lavovima savetuje da ne žure sa zaključcima, procenjujući efekat svog ponašanja na partnera. Univerzum će vam dati vremena da razmislite o tome kako ste se postavili da pronađete greške u sopstvenom ponašanju i bolje razumete skrivene motive voljene osobe.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. decembra: Devica

Ove nedelje će Device naići na privremene teškoće pored onih koje su tu već neko duže vreme. Moguće je da ćete samo preći preko nekih stvari, ali to ne znači da će problem biti rešen. To će za posledicu imati razočarenje i iritacije. Najbolji dani za sastanke su petak i subota.

Vaga

Za Vage ova nedelja neće biti naročito povoljna. Mnogi predstavnici znaka će nailaziti na smetnje čak i tamo gde ranije nisu nailazili na prepreke. Na primer, komunikacija sa voljenom osobom bi mogla da bude posebno osetljiva i može dovesti do lakog vređanja.

Škorpija

Ove nedelje zvezde savetuju Škorpijama da maksimalno iskoriste petak i subotu jer su ovo posebno pogodni dani za sastanak ili davanje povratnih informacija, naročito u petak. Ovo je odlična prilika da se posvetite zanimljivom razgovoru ili da razjasnite situaciju ako je početkom nedelje došlo do nesporazuma.

Strelac

Ove nedelje okolnosti nisu uvek naklonjene Strelčevima. Prva tri dana u nedelji mogu da zaborave na bilo kakve romantične planove, a u ovo vreme mogu da očekuju ne samo dosadne prepreke, već i podmukle zamke u koje će jurnuti karakterisričnom impulsivnošću.

Jarac

Jarčevima se isplate ljubavni susreti u petak i subotu. Petak je posebno pogodan za stupanje u kontakt sa simpatijom, kao i da izjave svoja osećanja. Oni koji su u vezi bi mogli da naprave sledeći veliki krak. Ovo je dan uspešnog preokreta, romantičnih iskustava i uzajamne velikodušnosti.

Vodolija

Vodolije će se možda osećati loše ovog petka i subote. Za mnoge Vodolije će ovo biti dani ispunjeni romantičnim iskustvima, ali i iskušenjima kojima će biti teško da odole. Ukoliko ste u vezi, klonite se izlazaka i flertovanja jer ćete teško odoleti seksualnoj privlačnosti.

Ljubavni horoskop od 18. do 24. decembra: Ribe

Ove nedelje je preporučljivo da zaljubljene ribe kontrolišu svoje emocije u ponedeljak i utorak, a takođe je neophodno da se uzdrže nepotrebnih reči i postupaka u nedelju. Ovih dana postoji velika verovatnoća brzopletih odluka sa emotivno bolnim posledicama. Petak i subota su najbolji dani za sastanke.

vladans/GettyImagesPlus

Vremenska prognoza za naredna 5 dana

Osećaj: -1°C
Vetar: 5km/h SW
Vlažnost: 96%
Pritisak: 1042.67mbar
UV indeks: 0

PonUtoSreČetPet

10°C / 0°C
13°C / 0°C
9°C / 1°C
8°C / 5°C
11°C / 4°C

Opširnije