Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Spremite se za turbulencije

od strane | jun 30, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula donosi velike turbulencije, a nedelja će biti posebno značajan dan za odnose u ljubavi.

Nedelja će započeti retrogradnim kretanjem Neptuna već drugog dana jula. U petak će biti mlad Mesec u Raku koji će raditi na tome da se obnove romanse i odnosi. Ipak, za neke najkritičniji, a za neke najbolji dan za ljubav će biti nedelja.

Ovan

Druga polovina nedelje će biti značajna za ljubavni život Ovnova. Petak i subota će biti važni dani za negovanje bliskih odnosa. Za dalji razvoj romanse će biti najvažnija nedelja. Mogla bi doći vest ili pismo zbog kojih će doći do ozbiljnih razgovora.


Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Početkom ove nedelje Bikovi će biti temperamentni, uporni, razdražljivi ili ljubomorni, ali će njihov odnos biti strastven do subote. U nedelju će komunikacija sa partnerom postati intenzivnija i uzbudljivija uz novu temu razgovora, amogu se pojaviti preduslovi za svađe.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Blizanci

Do sredine ove nedelje razmišljanje i ponašanje Blizanaca će se malo promeniti. Na emotivnom nivou, oni će možda i dalje biti ranjivi i žudeće za intimnošću, ali će verbalno postati duhovitiji i smeliji. Njihova komunikacija sa voljenom osobom u nedelju će dobiti novi pozitivan podsticaj.

Rak

Rakovi će morati malo da preurede stavove u svom razmišljanju i ponašanju. Nežna osećanja koja su nastala u junu i nisu izdržala pritisak će tiho nestati. Održivi odnosi će početi da teže novim etapama, a njene karakteristike će nagovestiti u vestima, događajima i razgovorima za vikend.


Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Ova nedelja će imati značajnu ulogu u vašem životu. Neki rezultati se mogu sumirati, a neki hobiji mogu ostati u prošlosti. Nedelja obećava da će biti najintrigantnija i najzanimljivija i u toku ovog dana će se povećati verovatnoća važnih sastanaka i vesti. Mnogi Lavovi će želeti da progovore.

Devica

Device traže odgovor na pitanje o budućnosti svojih osećanja i svoje romanse ili zavaravaju sebe u takvim traganjima je već znaju približan odgovor. Za one koji očekuju vesti od voljene osobe ili nove kreativne ideje u ličnom životu, zvezde preporučuju da sačekate nedelju.


Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Vaga

Ove nedelje se savetuje Vagama da budu strpljive ako dođe do pauze u njihovom ličnom životu ili nešto krene naopako. Dobre vesti će se svakako pojaviti, ali je moguće da ćete morati da budete strpljivi. Najverovatnije će u nedelju doći vest od voljene osobe ili nagoveštaj u napredovanju romanse.

Škorpija

U toku ove nedelje, osećanja i namere Škorpija će biti nepromenjene , ali njihove duše neće biti previše mirne. Način na koji komunicirate sa voljenom osobom ili psihološka atmosfera oko njihove romanse se može dodatno promeniti. Moguće je da ćete postati sve više zabrinuti oko nekog gorućeg pitanja.


Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Zvezde će vam dati dodatno vreme da shvatite intimne psihološke nijanse svog ličnog života i da podvučete crte ispod unutrašnje krize povezane sa tim. Istovremeno, u vama se formira tlo za prijatne promene. Vesti u nedelju će biti vredne dodatne pažnje.

Jarac

Jarčevima neće biti teško da održe stabilnost u svojim ličnim odnosima. Često će to biti zasluga partnera, a sami Jarčevi će morati da ne narušavaju postojeću ravnotežu i da se pažljivo odnose prema njihovim osećanjima. Vikendom treba da budete oprezniji, a nešto se može promeniti u vašem raspoloženju.


Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 1. do 7. jula: Vodolija

Tokom druge polovine nedelje, zvezde vam savetuju da slušate reči partnera, naročito one koje bole, provociraju i iritiraju. Preporučljivo je da se u ponedeljak i utorak ne stvaraju preduslovi za neslaganje i nezadovoljstvo. Inače bi u nedelju mogli da ponovo pokrenete problematične teme.

Riba

Cenite ravnotežu koja se razvila u vašem ličnom životu. Ne treba sada da težite promenama i poboljšanjima u tome. Bolje je da vodite računa o onome što imate kako bi ljubav izdržala prevrtljive vetrove spoljašnjih uticaja. Pogodni dani su petak i subota.

Caterina Robustelli/GettyImagesPlus

Opširnije