Ljubavni horoskop od 1. do 7. januara: Veze na daljinu će zvučati primamljivo

od strane | dec 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 1. do 7. januara donosi početak nove godine, ali ne i nove početke na ljubavnom planu. Veliki broj znakova će osetiti nesigurnost.

Početkom nedelje će biti napet aspekt Venere sa Saturnom, pa zbog toga ponedeljak i utorak neće biti dobri dani za ljubavne sastanke ni pomirenja. Takođe, određeni znakovi će naići na sumnju i preispitivanje u odnosima sa partnerom, dok će drugi maštati o ljubavima koje su daleke. Horoskop poručuje da budemo strpljivi.

Ovan

Predstavnici ovog znaka će ostati zaljubljeni romantičari iako u svim ostalim oblastima moraju biti realni. Činjenica da predmet njihove naklonosti pripada drugoj kulturi ili živi veoma daleko će samo ojačati njihovu privlačnost i idealizovanju slike. Bićete spremni da pristanete čak i na vezu na daljinu.

Bik

Događaji ove nedelje bi mogli pojačati vaš romantičan i pomalo avanturistički duh zaljubljenog Bika. Vaša očekivanja neće u potpunosti biti ispunjena jer će biti malo previsoka. Takođe, mogu postojati prepreke, kašnjenje, razočarenje ili sumnja. Nema potrebe da previše dramatizujete stanje stvari.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. januara: Blizanci

Blizanci će se susreti sa nerazumevanjem ponašanja voljene osobe koja će ih zavoditi i flertovati sa njima, a potom ih držati na distanci. Da li se radi o namernoj manipulaciji ili prirodnom sledu događaja, vreme će pokazati. Međutim, za sada nemojte žuriti sa zaključcima i da gnjavite svoju simpatiju sa bezbroj nepotrebnih pitanja.

Rak

Budite pripremljeni na dozu neizvesnosti u vašem ličnom životu. Možda ćete se morati prilagoditi okolnostima, manevrisati i čekati znak ili pravi trenutak. Ovo je posebno verovatno ako predmet vaše naklonosti kolega sa posla.

Lav

U toku ove nedelje razviće se umereno povoljni uslovi za privatni život Lava. Ako se pojave sumnje povodom osećanja ili prepreke za zbližavanje, to neće biti razlog da napustite svog partnera ili odustanete od simpatije. Moguće je da će i posao unositi smetnje u vaš odnos sa partnerom. Sredina nedelje će biti najpogodnija.

Devica

Ovo će biti period neizvesnosti za Device. U zavisnosti od okolnosti ovo bi moglo biti veoma uznemirujuće ili umirujuće za vas. U svakom slučaju, nemojte se oslanjati na svoja osećanja jer ona mogu biti prolazna i krhka, naročito početkom nedelje. Ukoliko je moguće, budite strpljivi pre nego što impulsivno odreagujete.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. januara: Vaga

Odnosi sa partnerom će ove nedelje biti harmonična, ali takođe postoji opasnost da će se samo Vage ovako osećati dok to neće biti slučaj i sa njihovim partnerom. Neki predstavnici znaka neće primetiti ili će se bar praviti da ne primećuju promene u ponašanju svog partnera koje bi mogle dovesti do prekretnice u vezi.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka bi trebalo da odustanu od doslovnog i brzog izvršenja svojih ljubavnih planova. Okolnosti bi mogle zahtevati fleksibilnije ponašanje ili čekanje. Međutim, to nije razlog da krijete svoja prava osećanja. Budite slobodni da iskažete ono što osećate, a vikend je posebno povoljan period za to.

Strelac

Strelčevi će u toku ove nedelje osetiti dodatnu potrebu za ljubavlju, pa će zbog toga želeti da udovoljavaju drugima ili da promene nešto u ličnom životu. Istovremeno, mogli bi naići na prepreku i izgubiti nedavni žar, avanturizam i optimizam. Nije preporučljivo da iskazujete svoja osećanja u ponedeljak i utorak.

Jarac

Tokom ove nedelje, sumnja će se uvući u duše zaljubljenih Jarčeva. Mnogi Jarčevi će početi da se osećaju neprijatno. Čak i kada sve bude pod njihovom kontrolom, oni će izgubiti veru u sebe i mogućnost da uspeju. Univerzum vam poručuje da je bolje da odložite ljubavne inicijative tokom ovog perioda.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. januara: Vodolija

Za Vodolije će nastupiti period romantike. Međutim, on neće biti ispraćen preterano jasnim slikama budućnosti. Zvezde vas savetuju da ne pravite koncizne planove, već da uživate u trenutku i posvetite se sadašnjosti. Sredina nedelje će biti najpogodnija za ljubavna delovanja.

Ribe

Ribe bi ove nedelje mogle biti posebno sanjive i zaljubljene. Njihova osećanja i simpatija sigurno neće dugo trajati. Raspoloženje bi se moglo menjati onako kako se situacija bude menjala. Najmanje uspešni dani za ljubav će biti ponedeljak i utorak, pa nemojte ići na sastanke, niti pokušati da se pomirite tokom ovih dana.

dusanpetkovic/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije