Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Pripremite se za borbu sa osećanjima

od strane | mar 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila nam donosi razne aspekte sa Venerom koji će svakako posebno uticati na ljubavni život.

Početkom nedelje će biti harmoničan aspekt Venere i Neptuna koji će povoljno uticati i na ljubavne odnose. Krajem radne nedelje će Venera ući u Ovna što će učiniti da zapaljene iskre traju kratkotrajno. Vikend će obeležiti harmonični sekstil planete ljubavi i Plutona koja će povezati ljubav i finansije na neobične načine.

Ovan

Budite pažljiviji prema onome što osećate i prema sebi. Nijanse sopstvenih osećanja i vaše simpatije mogu da deluju drugačije na vas nego što mislite. Rast lične privlačnosti u kombinaciji sa snažnom potrebom za ljubavlju i komunikacijom će se pojačati krajem nedelje, a sudbina će vam najvažnije znake dati u nedelju.

Bik

Događaji u nedelju će biti veoma važni za lični život Bika. Moguće je da ćete do vikenda imati sumnje ili da će se pojaviti neki tajni izbor. Možda ćete dobiti vesti od svoje bivše ljubavi ili ćete obnoviti kontakt sa njom. Emotivno ste umorni od teške romanse i možda će ovo biti način da ublažite napetost.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Blizanci

Blizanci vam ove nedelje mogu dati vredne tragove o razvoju njihovog ličnog života u budućnosti, ali će se to verovatno dogoditi tokom vikenda. Radnim danima vam stanje stvari možda neće previše odgovarati. Najbolji trenutak za vraćanje starih simpatija i pronalaženje novih poznanstava je nedelja uveče.

Rak

Početkom ove nedelje će se činiti da su vaša osećanja nepromenjena, kao i scenario po kom se odvija vaša ljubavna veza. Međutim, u nedelju bi vaše samopouzdanje moglo biti poljuljano. Možda ćete dobiti priliku da upoznate nekoga, dobiti nove vesti ili videti fotografiju koja će vam skrenuti misli u drugom pravcu.

Lav

Lavovi se tokom ove nedelje mogu osećati kao da su u ćorsokaku u ljubavi ili na dnu u svom ličnom životu. Imaćete nekoliko negativnih faza koje ćete stalno doživljavati kao što su dosada, očaj i malodušnost i to će trajati do subote. Zvezde obećavaju da će u nedelju biti prijatnih promena.

Devica

U toku nedelje bi vas moglo pogoditi misteriozno ili udaljeno ponašanje partnera. Međutim, ako to postane konstantno, to bi moglo i da vam dosadi. Veza koja se iscrpila će se postepeno okončati. U nedelju će početi mere za oživljavanje osećanja ili pronalaženje novih simpatija.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Vaga

Događaji će ove nedelje postepeno dovesti Vagu do važne prekretnice u njihovoj ljubavnoj vezi. Glavni deo nedelje će biti prepun skrivenih podvodnih struja, čije će značenje i pravac biti otkriveni tek u nedelju. U ovom danu su mogući prijatni susreti ili novi preokreti na ljubavnom planu.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka savetuju zvezdama da ne odlažu planiranu inicijativu do vikenda. Najbolje je završiti sprovođenje plana ili ojačati osnovu međusobnih osećanja. Krajem nedelje ćete možda više pažnje prebaciti na detalje veze, zasenjujući njenu suštinu. Dobro razmislite o tome kako se osećate

Strelac

Događaji tokom ove nedelje će doneti do određene prekretnice u životu Strelčeva. To će vam pomoći da zatvorite stranicu koja se već iscrpila ispunjena iluzijama, lažima, razočarenjima i haosom. Možda ćete morati da budete tužni. Nedelja veče će doneti nove nade. Budite strpljivi.

Jarac

Mnogi Jarčevi će biti zadovoljni situacijom u ličnom životu, koja će biti objektivno nezavidna. Važnu ulogu će igrati inercija, navika na usamljenost, fantazije, zagonetke ili razdvajanja. Oni koji žele promene, trebalo bi da sačekaju nedelju za to jer bi nešto moglo da počne da se menja.

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Vodolija

Vodolije imaju vremena da malo preispitaju vrednosti u svom ličnom životu, da napuste iluzorne simpatije iz prošlosti ili sumnjive veze. Što se tiče novih pomaka na ljubavnom planu, sigurno će ih biti, ali uslovi za njih će početi da se stvaraju u nedelju. Budite veoma pažljivi pri svakom koraku.

Ribe

Nedelja će biti povezana sa prošlošću i zamisli o idealnoj ljubavi ili snom o njoj. Mnoge Ribe će odlučiti da zauvek ostanu verne svom idealu što je sasvim opravdano ako već možete da ga ostvarite. Nedeljni događaji će učiniti Ribe razočaranim i tužnim, ali ćete morati da prihvatite da život ide dalje.

Jovanmandic/GettyImagesPlus

Opširnije