Ljubavna prognoza: Ovih 5 znakova će upoznati srodnu dušu u 2023.

od strane | feb 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Godina Zeca je u znaku porodice i romantičnih poznanstava. Ljubavna prognoza za 2023. najavljuje stabilne ljubavne veze za ovih 5 znakova. Otkrijte ko će biti te sreće da upozna srodnu dušu ove godine.

Ovan

Ovnu će 2023. godina doneti velike životne promene. Slobodni predstavnici znaka će dobiti jedinstvenu šansu da upoznaju veoma važnu osobu. Zvezde savetuju Ovna da ne ignoriše očigledne znake sudbine i da se ne plaši novih poznanstava.

Sudbonosni susret će se desiti kada to najmanje očekujete, pa se potrudite da budete spremni na ovakvu situaciju. Ljubav može da iznenadi Ovna dok stoje u redu u supermarketu, šetaju psa u parku ili prosto žure na posao. Sve će se dogoditi totalno spontano!

Ljubavna prognoza: Bik

Odmeren i stabilan život Bika u 2023. godini primetno će se ubrzati. Usamljeni znaci će iznenada shvatiti da je osoba koju poznajete već neko vreme njihova srodna duša. Uprkos činjenici da Bik i nije tako preduzimljiv, vi ste ti koji ćete se ipak usuditi da napravite prvi korak. Srećom, šanse da će vam simpatija uzvratiti emocije su 100%!

Zvezde savetuju Biku da obrati pažnju na stare prijatelje i kolege sa posla. Najverovatnije, Bik već dugo sluti ko je ta osoba ali se to plaši da sebi prizna.

Lav

Lavovi će 2023. godine postati pravi magneti za suprotni pol. Morate se prepustiti romantici jer u nizu prolaznih poznanstava postoji visok rizik da ne prepoznate svoju sudbinu. Obratite posebnu pažnju na nove prijatelje koje upoznate na putovanjima.

Zvezde preporučuju da se ne plašite promena u životu, uključujući i promenu mesta stanovanja. Svaka promena u 2023. godini će vam doneti samo korist i veliki uspeh.

Škorpija

Škorpije će u drugoj polovini 2023. godine sresti veliku ljubav. Do tog perioda oni će se fokusirati na rešavanje unutrašnjih problema i finansijskih pitanja. Pokušajte da se strpite do jeseni 2023. godine, jer tada usamljene Škorpije očekuje poznanstvo koje može prerasti u dugu i stabilnu vezu.

Budite strpljivi i ne žurite. Vrlo brzo nećete imati vremena da se osvrnete, jer ćete shvatiti da ste se zaljubili do ušiju.

Ljubavna prognoza: Vodolija

Umorni od života u kom se ništa novo ne dešava, Vodolije će poći u potragu za srodnom dušom. U 2023. godini zvezde vam obećavaju uspeh u međuljudskim odnosima. Češće izlazite iz kuće da biste pomogli svojoj sudbini.

Preuzmite inicijativu i ne zaboravite da uzmete broj telefona od novog poznanika.

Miljana Momirovićdusanpetkovic/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije