Ljubavi je došao kraj: Rastali se Branka Pujić i Gagi Jovanović, glumica život nastavlja van Beograda

od strane | maj 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Supružnici Gagi Jovanović i Branka Pujić pobegli iz grada

Glumci Dragan Gagi Jovanović i Branka Pujić porodično žive na tri adrese. Non-stop su između Zemuna, Zlatibora i Herceg Novog, a tako im, kako ističu, jako prija.

Pročitajte Supruga i ćerka su najveća podrška u danima teške borbe – Gagi Jovanović bolestan, jedva se kreće

Foto: Instagram

– Odlučili smo da imamo mir, da živimo sa prirodom, da budemo u prirodi. To smo zajedno shvatili, baš sam pomislio da će to biti teško, da se ona pomeri iz grada, da ode u šumu, na planinu, da živi sa nekim Gorštakom tamo. Branki se to dopalo, napravili smo naš mali raj na planini. Moralo je tu da bude i mesta za primorje, Branka to mnogo voli, boravak kraj mora se podrazumeva – kazao je Gagi Jovanović sa osmehom na licu, pa je Branka Pujić istakla da je ponosna na snalaženje u kuhinji.

Pročitajte Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO

– Kuvam i spremam na „smederevcu“, tek sad doživljavam svoj vrhunac kulinarskog umeća. Mama me je učila da spremam pužiće, to ima specifičan ukus kad je u „smederevcu“, evo, pohvali me, Dragane… (smeh) U punom smo kontaktu sa prirodom – rekla je Branka u emisiji „U krugu porodice“.

– Imamo naš mir. Ispod drvene kućice je prostor, tu je sto za bilijar, sto za stoni tenis, pikado, ima tu dosta sportova koji mogu da se igraju. Mnogo toga lepog je tu, šetnje su tu najlepše od svega – kazao je Dragan Jovanović.

Pročitajte Sve je počelo davno, niko nije obraćao pažnju – Gagi Jovanović se bori protiv teške bolesti

– Slušamo ploče, kad se najedemo projice. Imamo kasete, božanstvene neke, nikad nismo toliko plesali kao na Zlatiboru – dodala je Branka.

Gagi je istakao zbog čega ga više ne privlači toliko gradski život.

– Moderan život je usmeren na neke uloge, svi igraju neke uloge. Svi su neko drugi, užasno im je važno kako ih vide drugi. Umetnost je došla u problematičan period, skoro da je biznis, a ne umetnost. Sve te neke stvari su me udaljile od modernog. Ja sam sam sebi najveći kritičar, strog sam kritičar. Izgubio sam želju za prikazivanjem, za novcem, za karijerom, sve to što se desilo sa pametnim telefonima, ja i dalje imam Nokiju onu za poruke, to je to – zaključio je Gagi za gorepomenutu emisiju.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije