Ljubav je pobedila: Nataša priznala da je došlo do pomirenja s njenom najvećom ljubavi

od strane | jul 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Starija ćerka Nataše Bekvalac nije se uvek slagala s majkom

Privatni život Nataše Bekvalac uvek je bio pod lupom javnosti, međutim, pevačica se iz sve snage trudila da svoje ćerke zaštiti od medija. O njima se znalo tek toliko koliko je Nataša želela da otkrije. Tako je u emisiji „Amidži šou“ progovorila o majčinstvu, u kome se, kako priznaje, sve bolje snalazi.

Pročitajte Strašna istina ju je zaledila – Nataša Bekvalac očajna zbog Hane, majčino srce ovo neće izdržati FOTO 

Ata images

– Sve bolje se snalazim u ulozi majke. Hana ima 16 godina, Keti ima 5 godina i to je rolerkoster svaki dan. Hanin pubertet ne jenjava, a Keti traži pažnju. Mislim da smo ono najgore prošle i pomirile smo se jer smo baš bile u fazi da me nervira otkad ustanem, pa dok ne legnem. Bile smo kao rogovi u vreći, ali sad se vraćamo na staro. Kod mene može dosta toga, samo u granicama normale – rekla je Nataša Bekvalac prilikom gostovanja u „Amidži šouu“.

Pročitajte Ponosno pokazala stomačić – Nataša Bekvalac na pragu pete decenije oduševila javnost FOTO

Instagram

Starija ćerka Nataše Bekvalac, kako ističe pevačica, ne pokazuje zanimanje za bavljenje estradom.

– Kad Hana bude završila srednju školu, biće veliko slavlje jer trenutno ne pokazuje interesovanje ni prema čemu osim prema jednom lagodnom i ušuškanom životu – rekla je šaljivo Nataša.

Inače, Nataša je nedavno otkrila i da li je stroga majka.

Pročitajte Pronašla je srodnu dušu – Nataša Bekvalac uslikana u Novom Sadu sa nepoznatim mladićem, grle se jako FOTO

Ata images

– Hana ima 16 godina i sada bi došla na moj koncert. Da sam je pitala ranije, ne bi. Pravi se važna. Katja je mala za koncerte i događaje. Hana je ovog leta išla na jedan festival u Beogradu. Podržala sam to. Jako se brinem kada negde  izađe. Bitno je da u svakom momentu budem sigurna gde je i šta radi. Uvek se dogovorimo kada će se vratiti. Bitno je da ne ugrožava moje poverenje, tako što će se vratiti pola sata kasnije od dogovorenog vremena. Nisu to velike kazne. Za svaku grešku, postoje i posledice. Nisam stroga, ali udarim gde je najtanja: telefon i izlazak – otkrila je pevačica.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije