Lepa Brena nije ćutala, sve je iskreno rekla: Njen sud o razvodima Dragane i Harisa će vas iznenaditi

od strane | apr 11, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Lepa Brena o razvodima Harisa i Dragane rekla je iskreno mišljenje

Pevačica Lepa Brena u emisiji “Amidži šou” govorila je o dugom i uspešnom braku sa Bobom Živojinovićem. Njihova ljubav traje godinama i čini se da je sve jača, pa je voditelj Ognjen Amidžić upitao koja je tajna njihovog braka. Tom prilikom, folk diva dotakla se i aktuelnih događaja, te Lepa Brena o razvodima Harisa i Dragane rekla je sledeće…

Ata images / Antonio Ahel

Lepa Brena o razvodima Harisa i Dragane – Ljubav mora da se neguje 

– Mislim da su to individualne stvari, ljudi odluče da li mogu ili ne mogu zajedno. Mislim da je brak institucija koji treba i mora da se neguje, do granica u kojima ne gubiš kredibilitet i dostojanstvo. Ljubav mora da se neguje, mora taj žar da postoji – počela je Lepa Brena o razvodima Harisa i Dragane a onda i nastavila:

Pročitajte Imali su idealan brak, savršen odnos, a onda je ova žena stala između njih – Ona je Goci Tržan zagorčala život 

Voditelj je pomenuo razvode o kojima mediji danima bruje, među kojima su i Dragana Mirković i Toni Bijelić, sa kojima su Brena i Boba privatno prijatelji, ali i pevač Haris Džinović i Melina.

Rajko Ristić

Lepa Brena o razvodima Harisa i Dragane – Uvek sam na strani žena… 

Brena nije želela da komentariše preterano, ali je istakla:

Pročitajte Toni Bijelić čuvao tajnu čitav život – Iza imena Draganinog muža krije se istina o stečenom bogatstvu

– Ove koje si ti spomenuo su javne ličnosti, ne bih da komentarišem pošto su to naši prijatelji. Ja sam uvek na strani žena, ali nikada se ne bih mešala u njihove odluke. Verujem da su oni uradili ono što misle da je najbolje – rekla je pevačica.

Ata images

Oba braka u javnosti su izgledala skladno, jedni o drugima su govorili najlepše, međusobno su delovali voljeno, te darovali jedni druge, dok su oba pevača u stvari već dugo rastavljena od svojih supružnika. Najpre je Haris otkrio da sa Melinom ne živi već više od godinu dana, a Dragana je u saopštenju navela da Toni i ona nisu pod istim krovom čak tri godine.

Pročitajte Nekad je ovaj brak imao smisla – Sopštenje Lepe Brene o kraju mučnog života u porodičnom domu

I Džinović i Mirkovićeva su ti koji su povređeni ili kako Haris kaže – izdani. Bar kako navode mediji, s obzirom na to da je Bijelić demantovao da ima drugu ženu, dok se Melina još nije oglasila o rastanku od supruga ni kad je postalo zvanično.

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls Online

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije