Lazar Ristovski ponovo pred matičarem: Njegova druga žena je mlada, prelepa i svi je znate FOTO

od strane | jun 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Lazara Ristovskog intrigira javnost

Otkad je prošle godine stavio tačku na, četiri decenije dug brak, sa koleginicom Danicom Rostovski, ljubavni život Lazara Ristovskog ne prestaje da intrigira javnost.

Pročitajte Šta razvod učini od čoveka – Lazar Ristovski se podmladio, a njegov novi imidž svi komentarišu FOTO 

I baš u vreme kada se naveliko šuška o tome da li je druga žena stala između pozntaog glumačkog para pojavile su se fotografije koje su usijale mreže, na kojima je Lazar na venčanju sa prelepom damom, piše Story.

Pročitajte Ne krije da se viđa s njom – Lazar Ristovski posle razvoda uživa u društvu mnogo mlađe lepotice

lazarristovski.com

Na fotografijama je Ristovski u zagrljaju mlade i lepe glumice Marije Gracije Kućinote, sa snimanja kultnog filma „Druga žena“. Kako ga oduvek prate glasine da je zavodik, sigurno da Danici još tada nije bilo lako, posebno što je bilo reči o vanserijskoj lepotici. A, sada kada su priče o razvodu i trećoj osobi još uvek sveže, fotografije na kojima je Lazar sa prelepom Marijom, mogle su da probude stare ožiljke.

Pročitajte Razvod je učinio svoje – Danica Ristovski bije bitku protiv ove opake bolesti, ništa nije ostalo od onakve žene 

lazarristovski.com

Ljubavni život Lazara Ristovskog zasigurno će još dugo biti tema medija, jer bez obzira što je već u zrelim godina, glumac i dalje važi za velikog zavodnika, a na fizičkom izgledu, ali i kondiciji, bi mogle da mu pozavide i mnogo mlađi muškarci.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije