Krivu su zvezde: Parovi Zodijaka kojima nije suđeno da budu zajedno!

od strane | apr 14, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovo su parovi Zodijaka kojima nije suđeno da budu zajedno iako se u najvećem broju slučajeva magnetski privlače. 

Naš svet je podložan zakonu polariteta, a front ljubavi nije izuzetak. Neki znakovi u tandemu se dopunjuju, drugi organizuju bitke gore od Armagedona. Kako možete unapred shvatiti da li možete izgraditi jak savez sa određenom osobom? Naravno, tačnije rezultate će dati individualna prognoza izračunata iz natalne karte oba partnera. Međutim, postoje opšti faktori po kojima možete utvrditi da li je ta osoba zaista ljubav vašeg života.

Ovan – Vaga

Predstavnicima radikalno suprotnih znakova nije lako da međusobno komuniciraju. Na prvi pogled su slični, ali ako kopate dublje, možete naići na nepremostive razlike. Ovnovi će morati dugo i naporno da rade na sebi da bi razumeli Vagu, ali na kraju vtreni znak se nikada neće prilagoditi okolnostima. Ako se Ovnu nešto ne dopada, on će to reći otvoreno i direktno, ne birajući prave reči, što može da povredi diplomatsku Vagu. Vazdušni znak će zauzvrat iznervirati Ovna svojom neodlučnošću i sporošću. Vagama je teško da donose brze odluke. Oni treba da razmisle o stvarima, sve izvagaju i tek onda deluju, a Ovnovi uopšte ne vole da čekaju.

Bik – Škorpija

U većini slučajeva, odnosi su osuđeni na neuspeh između fiksnih znakova. Bik i Škorpija su slični po mnogo čemu: oboje su ambiciozni, vole novac i sanjaju o vožnji na sopstvenoj snežnobeloj jahti. Prvi često koriste svoju prirodnu privlačnost: mogu pucati pravo u oči i flertovati, što će sigurno naljutiti ljubomornu Škorpiju. Tada će od artropoda dobiti „odgovor“ u vidu emocionalnih izliva. A Bikovi, poznavaoci duhovne udobnosti, definitivno nisu spremni za debrifing. Takođe, predstavnici ovih horoskopskih znakova se ne slažu dobro sa Lavom i Vodolijom.

Parovi Zodijaka kojima nije suđeno- Rak – Jarac

Rakovi su ranjiva i emotivna bića. Oni mogu da pozovu svoju srodnu dušu 10 puta dnevno samo da kažu koliko ih vole. Mnogi bi bili srećni da budu obavijeni brigom i pažnjom Rakova, ali ne i Jarčevi, koji imaju nešto drugo u planu. Predstavnici elementa zemlje jasno čuvaju lične granice. Takođe, predstavnici ovih znakova zodijaka se ne slažu dobro sa Ovnom i Vagom.

Blizanci – Strelac

Promenljivi znaci se prilagođavaju svim promenama i okolnostima, ali odvojeno. U tandemu, ovi momci se pretvaraju u tempiranu bombu. Blizance i Strelca spaja činjenica da su oboje nemirni i otvoreni za bilo kakve avanture. Ali vazdušni znak često deluje spontano, što može da debalansira Strelca, koji je navikao da sve misli unapred. Pored toga, Blizanci su dvostruki znak, a u nekim trenucima njegovi predstavnici mogu da varaju. Strelci, s druge strane, ne percipiraju laž ni pod kakvim sosom – čak i ako je zauvek. Takođe, predstavnici ovih znakova Zodijaka se ne slažu dobro sa Devicom i Ribama.

Parovi Zodijaka kojima nije suđeno- Lav – Vodolija

Lavovi više vole da žive na „veliki način“ i ne propuštaju priliku da istaknu svoj status. Kralj životinja želi da se oseća kao vođa i u velikoj meri zavisi od javnog mnjenja. Vodolija, pak, odbacuje svaki društveni okvir i ne pridaje veliki značaj materijalnim stvarima. Vazdušni znak može drastično da ofarba kosu u jarko roze – što Lav nikada neće podržati, jer mu je važno da „održi status”. Vodoliji neće biti lako da se pomiri sa konzervativizmom Lava kada mu ponovo ponude briljantnu ideju da „uhvati svet“, a on će se lenjo protezati na suncu i ništa ne raditi. Takođe, predstavnici ovih horoskopskih znakova se ne slažu dobro sa Bikom i Škorpijama.

Devica – Ribe

Ekonomskoj Devici neće biti lako da se nosi sa sanjivim i ponekad infantilnim Ribama. Većina sukoba u ovim odnosima će se vrteti oko finansija. Devica, koju krasi razboritost i praktičnost, verovatno će biti ogorčena neozbiljnim stavom Riba prema zajednički stečenoj imovini. Podvodnom stanovniku ništa ne košta da poslednjim novcem kupi selektivni parfem, dok Devica vredno štedi i planira svaku veću kupovinu. Ribe će, s druge strane, imati poteškoća da uspostave emocionalnu vezu sa zemljanim znakom koji retko pokazuje osećanja.

lepotaizdravlje.rsweerapatkiatdumrong/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie ClaireNajpametnije žene zodijaka

Žene rođene pod ovim horoskopskim znakom su najpametnije – proverite da li se radi o vama?
Ova titula je kao kost svađe koju je bacila boginja Eri…

Opširnije