Kraj ljubavi posle tri decenije: Biljana Jevtić strasno ljubi ovog kolegu, Acu ostavila u suzama FOTO

od strane | mar 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svet

11 Marta, 2023
18:45

Kraj ljubavi posle tri decenije: Biljana Jevtić strasno ljubi ovog kolegu, Acu ostavila u suzama FOTO

Ljubav Biljane Jevtić i Ace Ilića na ozbiljnom je ispitu

Njihova ljubav je jedna od najčvršćih na javnoj sceni. Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od parova sa najdužim bračnim stažom. Kao kruna njihove ljubavi pre 24 godine na svet je stigao naslednik Ivan koji nije krenuo stopama poznatih roditelja, već se odlučio za pravne nauke.

Pročitajte: Biljana Jevtić hitno primljena u Urgentni – Evo šta joj se desilo i kako se sada oseća

Ata images

Mnogima zvuči neverovatno ali Bilja i Aca neretko ističu da se za više od trideset godina nikada nisu posvađali, jer kako i sami kažu o svim problemima u porodici otvoreno pričaju. Međutim, to ne sprečava dušebrižnike da ispredaju razne spekulacije na temu njihovog odnosa. U jeku tih spekulacija na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija Biljane Jevtić i Radoslava Rodića Rokija koja je privukla nezapamćenu pažnju javnosti.

Pročitajte: Ovo se od Biljane Jevtić nije očekivalo – Pevačica obnaženim fotografijama zaprepastila javnost

Iako je slika o kojoj se danima govori po beogradskim ćoškovima nasala davnih dana, zabrinuti fanovi se pitaju da li je ona uticala na ljubav Biljane Jevtić i Ace Ilića. Na njoj vidimo kako se mlada Bilja veseli uz omiljene numere dok je Rodić nežno ljubi u obraz.

Pevačica je poznata kao neko ko je u sjajnim odnosima sa svim kolegama te tako ova fotografija ne bi trebalo da predstavlja ikakav problem. Aca i Bilja karijere i ljubav nikada nisu gradili na skandalima, pa verujemo da će tako i sada biti. Ipak, ono što je zaintrigiralo javnost jeste činjenica da je Roki svojevremeno bio ozbiljan frajer, te je udelio kompliment na račun nekadašnjeg muzičara.

Pročitajte: Mnogo se ružnih stvari dogodilo, morali smo da se sklonimo jedno od drugog – Istina o razvodu Ace Ilića i Biljane Jevtić

Rajko Ristić

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije