Kraj jednog perioda i to na ružan način, zbog ove koleginice: Vesna Zmijanac donela drastičnu odluku

od strane | feb 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Vesne Zmijanac bio je ovaj poznati pevač

Ljubav Vesne Zmijanac kratko je trajala, a o njoj Vesna nikada nije govorila. Jednom prilikom ispričala da joj emocije nisu bile uzvraćene kako je želela.

Ata images

Ljubav Vesne Zmijanac – Čovek kog je volela važio za velikog zavodnika 

Iako nikada nije krila ništa iz svog života, u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani” Vesna Zmijanac nije pisala o kolegi Halidu Muslimoviću za koga se pričalo da je bio njena velika i neostvarena ljubav.

Pročitajte Razveo sam se zbog njenih avantura – Kemiš priznao rastanak od supruge

U vreme kada su planule emocije oboje su već bili veoma popularni i ređali hitove, a Halid je važio i za velikog zavodnika.

Ata images

“Kada je Halid izdao album Učini bar jedan pogrešan korak znala sam da je to pesma namenjena meni posle čega sam donela odluku da nađem drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam ja njemu posvetila pesmu Nevera moja bio si ti”, priznala je Vesna koja je posle toga ušla u brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, dok se Halid nekoliko godina kasnije venčao sa koleginicom Adelisom Hodžić.

Photo: M. M./ATAImages

Ljubav Vesne Zmijanac završila se neprikladno

Ljubav Vesne Zmijanac završila se, a u estradnim krugovima se pričalo da je svemu kumovala Zlata Petrović koja im se umešala vezu. Šta se tačno desilo ostala je tajna. ali sam naziv pesme koju je Vesna posvetila bivšem ljubavniku, govori o neverstvu. Možda zato nije ni čudno što Halida Vesna nije želela da pomene u svojoj autobiografiji iako je o drugim ljubavima otvoreno pisala.

Ivan Vučićević

Knjiga je bila pravi bum  kada se pojavila, a osim popularnog političara i slavnog harmonikaša, sve je zainteresovao milijarder, sin vlasnika kompanije “Simens”, sa kojim se Vesna zabavljala dok je živela u Beču. Oni su se upoznali dok je Vesna kao učenica Srednje upravne škole, koja je bila u okviru “Simens” sistema, obavljala praksu u kancelarjama uprave.

Pročitajte Otkriveno sve o ljubavi Šabana Šaulića i Vesne Zmijanac – Istina isplivala posle pevačeve smrti, Goca ništa nije znala

Ljubav sa sinom vlasnika Rudolfa, Peterom Simensom planula je na prvi pogled. Ubrzo su počeli da izlaze zajedno, a kada je veza postala ozbiljna odlučili su da žive zajedno u velikom i skupom stanu u centru Beča.

– Postala sam, da se tako izrazim neka vrsta gazdarice. Mlada gazdarica, neformalna jer nisam zvanično bila udata za Petera, i neželjena – celokupna Peterova rodbina prestala je da komunicira sa njim, ali – gazdarica. Većina poslova Simensa već je bila preneta na Petera, i stari Rudolf više je više bio protokolarni vlasnik, neko ko ima prvenstvo časti, ali su faktičke poluge moći i odlučivanja bile u Peterovim rukama.

Rajko Ristić

Ljubav Vesne Zmijanac nije zaslužila jednu bitnu stvar

Kao i novac, za šta su, inače svi mislili da sam ja najviše zainteresovana i da je moja veza sa Peterom prouzrokovana i motivisana jedino time. Nije im bilo logično da sam u Peteru pronašla i nešto drugo, nešto ljudsko i toplo što mi je daleko više značilo od novca”,  otkrila je Vesna u svojoj knjizi.

Pročitajte Vesna Zmijanac ljubila velikog zvodnika moćnika: Doktor nauka imao je funkciju na RTS-u, evo o kome je reč

Ipak, ta ljubav nije potrajala jer ona nije bila spremna da se odrekne slobode. Peter je insistirao da se venčaju i da se ona skrasi i prestane da luduje, ali Vesna je morala da ostane svoja. Kada je 1975. krenula za Beograd da snimi svoju prvu ploču, rekla je da će se vratiti brzo. Nije. Petnaestak godina kasnije su se opet videli, on i dalje nije bio oženjen, čekao je, ali oboma je bilo jasno da im je sudbila namenila različite puteve.

Pročitajte i…

Opširnije