Kopija kraljice: Kate Middleton i Elizabeth II u istim odevnim kombinacijama

od strane | apr 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Neke odevne kombinacije Kate Middleton neverovatno podsećaju na neke koje smo već imali priliku da vidimo. Da li je ona kopija kraljice Elizabeth II?

Britanska kraljica bila je poznata po ljubavi prema svetlim nijansama koje bira kako bi je javnost lako uočila tokom zvaničnih događaja. Ostala je prpeoznatljiva po svojim raskošnim šeširima, biserima i jarkoroze kaputu.

S druge strane, vojvotkinja Kate Middleton ima potpuno drugačiji i opušteniji stil. Međutim, na važnim proslavama često se pojavljuje u gotovo istim odevnim kombinacijama kao kraljica.

Pogledajte u nastavku i procenite sami.

Bela haljina sa motivima cveća

Kraljica Elizabeth II nosila je belu haljinu sa plavim cvećem tokom večere prilikom državne posete Malti. Međutim, u vrlo sličnoj haljini, Kate Middleton pojavila se godinu dana kasnije na proslavi 60 godina od krunisanja.

Rozi kaput

Jedan od karakterističnih odevnih predmeta kraljice bio je njen prepoznatljivi jarkorozi kaput koji je često rado nosila. Kako se čini, ni Kate mu nije odolela jer je i ona počela da ga nosi u brojnim prilikama.

 Kopija kraljice: Šeširi

Uvek zanimljivi šeširi sa autentičnim detaljima je nešto po čemu se kraljica Elizabeth II izdvajala. Vodila je računa da ih stilizuje uz ostatak raskošne odevne kombinacije. Vrlo retko se pojavljivala bez ukrasa za glavu. S druge strane, Kate Middleton služi se istim trikom: svoje ukrase za glavu sa najčešće cvetnim motivima uklapa sa haljinama i odelima.

Bela haljina od čipke

Kada se vojvotkinja 2022. pojavila u beloj čipkanoj haljini, svi su se odmah prisetili kraljice Elizabeth II koja je još davne 1954. godina nosila identičnu kombinaciju. Kate je nosila haljinu od čipke i beli šešir, a ovaj stil neverovatno podseća na set koji je mlada kraljica nosila na baštenskoj zabavi. Čak su obe nosile nakit od bisera.

Kopija kraljice: Broš

Ako pažljivo analizirate stil kraljice, primetićete da je gotovo uvek nosila broš zakačen sa njene leve strane. I vojvotkinja Kate ih vrlo rado nosi ali obično su to svedeniji modeli.

Miljana MomirovićWPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment, Chris Jackson/Staff/GettyImagesEntertainment

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije