Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila: Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta…

od strane | apr 9, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Karleuše i Tošića oduvek intrigira javnost

Najintrigantniji par naše domaće javne scene Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su od 2008. godine. Njihov odnos broji velike uspone ali i padove, a u poslednje vreme brak je prilično turbulentan a ljubav Karleuše i Tošića poprilično tajnovita.

Rajko Ristić

Ljubav Karleuše i Tošića – Gde je ljubav nestala? 

Budući da još uvek niko ne zna u kojoj su fazi i da li se par uopšte razvodi a sve nakon nemilog događaja koji se dogodio uoči Božića, prisetivši se njihovih izjava ljubavi u kojima su opisivali prve dane romanse, ostaje nam samo da se pitamo gde je nestala ogromna ljubav koja ih je spajala.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Iz skladnog braka dobili su dve predivne ćerke Atinu i Niku a kako je sve počelo, Jelena je otkrila jednom prilikom:

Ata images

‒ Naš brak počeo je od prvog trenutka kada smo se poljubili ‒ podelila je jednom prilikom JK malo poznate detalje iz emotivnog života.

Pročitajte Karleuša ogolila i dušu i telo – Pravo lice pop dive tek sada isplivalo, Tošić je na gubitku FOTO

‒ Duško je tada igrao fudbal u Francuskoj i došao je u Srbiju na odmor. Kada je morao da se vrati na pripreme, bilo mi je teško, mislila sam da se dugo nećemo videti. Ali, čim je sleteo u Francusku, poslao mi je poruku: „Pakuj stvari i dolazi kod muža“. I, znate šta sam uradila? Spakovala sam se i već sledeće nedelje otišla kod njega.

ATA images

Ljubav Karleuše i Tošića – Zajednički planovi za budućnost

U tom trenutku poznavali su se nepunih mesec dana i zajedno su maštali o budućnosti. Ljubav Karleuše i Tošića bila je neraskidiva. Bar se tako mislilo…

Pročitajte Jelena Karleuša će izgoreti – Odgovor Anastasije Ražnatović gađa u centar i jako boli

‒ Počeli smo da živimo kao da smo u braku, maštajući o budućnosti, deci. I snovi su nam se ostvarili. Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta. Ostvarila sam se kao supruga i majka, voljena sam, ispunjena i srećna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije