Konačno poznato zašto je pukla veza Rade i Harisa: Pevačica pomenula treću osobu koja je dovela do kraha ljubavi

od strane | dec 13, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razlog raskida Rade i Harisa upravo otkriven

Rada Manojlović i Haris Berković bili su jedan od omiljenih parova sa javne scene, o čijem venčanju se dugo govorilo, međutim, umesto venčanja usledio je raskid.  Kao razlog raskida Rade i Haris pominjala se njegova porodica koja navodno nije prihvatala pevačicu, ali i treća osoba koja se umešala u njihovu vezu.

Ivan Vučićević

Međutim, Rada je odlučila da više ne ćuti, pa je otkrila da do kraha ljubavi s Harisom nije došlo jer je neko od njih dvoje švrljao sa strane.

– Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako – rekla je Rada Manojlović za Star i tako demantovala priče da su Haris i ona jedno drugo varali.

Pročitajte Haris je davna prošlost – Rada Manojlović bacila oko na poznatog glumca 

Iako je sada u dobrim odnosima s Milanom Stankovićem, govorilo se da ga je ostavila zbog Momira Gajića, s kojim je započela tajnu romansu pre nego što je raskinula sa Stankovićem. Momira je pak ostavila kada se zaljubila u Harisa, što joj on nikada nije oprostio.

Ata images

– Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom – rekao je posle raskida Radin bivši dečko, dok je Manojlovićeva otkrila da je Momirova sestra nikada nije prihvatila upravo zbog toga što je pevačica.

– Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava – otkrila je tada Rada za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije