Koji horskopski znak je najbolji prijatelj vašem znaku?

od strane | maj 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svaka osoba sanja da ima prijatelja za ceo život, da ima kome da javi najlepše i najtužnije vesti, da ima na koga da se osloni i da ima stalnu podršku te jedne osobe. Međutim, razumevanje i ljubav nemaju isto značenje za svaku osobu. Pogledajte koji horoskopski znak je najbolji prijatelj vašem znaku.

Ovan

Ovan je dobar prijatelj koji voli da deli, savetuje i da se zabavlja. Međutim, veoma mu je važno da bude prvi u svemu, pa ako se prema njemu postavite kao konkurencija, vaše prijateljstvo se može brzo završiti. Ovnovi su zanimljivi u društvu ambicioznih osoba, dobro se slažu sa Lavovima, Strelčevima i drugim Ovnovima.

Bik

Veoma druželjubivi, Bikovi se lako otvaraju ka novim ljudima. Oni ne tolarišu kašnjenja, odlaganja i generalno nepoštovanje njihovog vremena. Oni se najbolje slažu sa zemaljskim znakovima kao što su Jarac i Devica, a imaju posebno razumevanje prema drugim Bikovima.

Blizanci

Oni mogu pronaći zajednički jezik sa svakim horoskopskim znakom, međutim, vazdušni znakovi im najbolje pristaju. Oni su talentovani u komunikaciji, lepo govore i pažljivo slušaju. Druželjubive Vage i avanturističke Vodolije su njihovi najbolji prijatelji.

Ko je najbolji prijatelj vašem znaku: Rak

Rakovi se plaše izdaje i veoma su selektivni u izboru društva. Ukoliko vam jednom otvori srce, on vam postaje pouzdan i veran prijatelj. Najbolji prijatelj Raku su Ribe i Škorpije.

Lav

Iako lako sklapaju prijateljstva, sa Lavovima prijateljstvo nikada nije lako. Oni uvek žele pažnju, lako se ljute i ne vole mišljenja suprotna njihovim. Njihov ego tolerišu samo Ovnovi i Strelčevi.

Pripremite telo za leto u 3 koraka: Rešite se celulita i opuštene kože!

Devica

Device su vrlo posesivne i kada jednom izaberu prijatelja, oni smatraju da je to zauvek. Bik, druge Device i Jarčevi su obično na istim talasnim dužinama sa njima, a osnovna sličnost svima im je ljubav prema materijalnim vrednostima.

Ko je najbolji prijatelj vašem znaku: Vaga

Šarmantna i druželjubiva Vaga uživaće u družeju sa bilo kim, ne voli usamljenost i pokušaće da se okruži ljudima kad god je u prilici. Vage ne propuštaju priliku da pokažu svoje talente i znanja, a najviše vole da razgovaraju sa Blizancima, Rakovima i Vodolijama.

najbolji prijatelj vašem znaku

Škorpija

Škorpije skeniraju ljude bolje nego bilo koji rendgenski snimak i odmah utvrđuju da li prijateljstvo ima šanse ili ne. Pre nego što upadnu u komunikaciju, oni preispitaju svako „za“ i „protiv“ i odlučuju se o tome da li im je neko zanimljiv ili nije. Nije im važno materijalno, već im je na prvom mestu razmena energije i iskrenost. Najbolje prijatelje Škorpije nalaze među Ribama, Rakovima i drugim Škorpijama, smatrajući da ih one nikada neće prevariti.

Strelac

Budući da je prijateljstvo za njih uzbudljivo putovanje i da su spremni da zarone u problem da bi podržali prijatelja, predtavnici ovog znaka lakše komuniciraju sa pozitivnim ljudima. Odličan prijatelj za njih su Ovnovi i Lavovi.

Jarac

Prijateljstvo sa Jarčevima može biti iscrpljujuće. Dosta su tajnoviti i nećete odmah shvatiti da li im se dopadate ili ne. Oni umeju da se distanciraju bez razloga i ostave vas da se pitate šta ste pogrešno uradili. Idealni prijatelji za jarca su oni koji imaju mnogo strpljenja i umeju da se bore za prijateljstvo, a to su Bikovi i Device.

Vodolija

Ove vrlo kreativne ličnosti nikada vas neće pozvati u popularan kafić, već će naći neku zanimljivu avanturu u koju će vas povesti sa sobom. Neki znaci ne vole njihov avanturizam i originalnost, dok su Blizanci i Vage najčešće oduševljeni njihovim zanimljivim idejama.

Ko je najbolji prijatelj vašem znaku: Ribe

Ribama su emocije uvek na prvom mestu, vrlo su sentimentalne, sanjive i osetljive. Teško funkcionišu sa znakovima koji ne vole da govore o emocijama kao što su Jarčevi i Blizanci, ali uvek nalaze razumevanje u vodenim znakovima. Uvek mogu ispričati svoje brige Škorpiji, a u Rakovima i Ribama uvek nalaze podršku u teškim danima.

Da li je istina da je horskopski znak najbolji prijatelj vašem znaku?

Jovana JevtićJLco – Ana Suanes/Getty Images Plus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije