Kim Katral: Mislim da se nikada neću oprostiti od Samante

od strane | jul 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

EPA/SEBASTIEN NOGIER

Kim Katral dala je novu nadu fanovima “Seks i grada” usred svog povratka liku Samante Džons u seriji “And Just Like That”, prenosi N1.

Govoreći za Today, glumica Kim Katral (66) je rekla da je povratak u lik Samante Džons učinio da se oseća kao da je ‘umočila prst u prošlost, provela divno popodne, a zatim popila odličan martini.’

Na pitanje da li bi želela da još više „umoči“ nožni palac, rekla je: „To je sve dokle ću ići.“

Međutim, tada je dala tračak nade da ovo možda nije poslednje što ćemo videti u seriji „And Just Like That“.

„Mislim da se nikada neću oprostiti od Samante“, kazala je ona.

„Ona je poput mnogih drugih likova koje sam radila tokom godina. Postajem veoma emotivno vezan i zaštitnički nastrojena prema svojim likovima. Toliko mi je dala i tako je cenim“, kazala je, prenosi Daily Mail.

Kim Katral će se pojaviti u ulozi Samante u jednoj sceni. Prema izvorima, Kim je svoju scenu snimila 22. marta u Njujorku, a da se nije videla niti razgovarala sa drugim zvezdama serije, uključujući Saru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga.

U toj sceni Samanta, koja se u seriji preselila u London, imaće telefonski razgovor sa Keri Bredšo. U prvoj sezoni „And just like that“ Keri se dopisivala sa Samantom, a u finalu su njih dve napravile plan da se vide kako bi se pomirile.

Opširnije