Kemiš nije jedini: I ovaj poznati muškarac povezuje Zoricu Brunclik i Vesnu Zmijanac, ljubav im je bila kratkog daha

od strane | apr 30, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Vesne Zmijanac bio je buran

Ljubavni život Vesne Zmijanac kao što je svima poznato bio je buran, a folk diva je u svoje vreme važila za najveću zavodnicu na estradi.

Pred lepotom Vesne Zmijanac padali su muzičari, biznismeni, političari… Međutim, ne i Halid Muslimović u koga je ona, kako je jednom prilikom ispričala, bila zaljubljena, ali on u nju baš i ne.

Instagram

Vesna je priznala da je bila ludo zaljubljena u Halida u periodu kada je važila za najzanosniju lepoticu na estradi, ali, on joj nikada nije posvećivao dovoljno pažnje.

Pročitajte Rastina dijagnoza sve menja – Poruka Ane Nikolić slama srce, pomenula i ćerkicu

Međutim, i dan-danas nikome nije jasno kako je moguće da je Halid Muslimović krajem 80-ih i mogao da odbije udvaranje koleginice Vesne Zmijanac. On joj je čak posvetio i pesmu sa sasvim jasnom porukom.

Instagram

-Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti”otkrila je Vesna Zmijanac jednom prilikom.

Ljubavni život Vesne Zmijanac intrigirao je javnost

Vesnin brak sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom potrajao je samo tri godine, a ni Halidu nisu cvetale ruže u ljubavi.

On se venčavao i razvodio sa prvom suprugom Almom dva puta, a tada se šuškalo da se navodno ljubakao sa Amelom Zuković, Dinkom Delić, Gocom Božinovskom… U tom periodu Halid se ženi sa Melinom, Banjalučankom, ali njihovu sreću pratili su tračevi da je ona navodno, bila trudna sa drugim. Susret sa pevačicom Adelisom bio je koban po ovaj brak, a ona je postala Halidova treća supruga.

Rajko Ristić

Ja sam voleo i volim Vesnino pevanje, ali kao žena me nije privlačila. Više sam se palio na Zoricu Brunclik, kojoj je Vesna bukvalno uništavala život i karijeru. Sa Zoricom nisam nikada bio – rekao  je Halid otkrivši da je sa Zmijančevom bio kratko.

Pročitajte Vesna Zmijanac doživela teško razočaranje – Zorica Brunclik bez milosti sve ispričala

Halid se kasnije sreo s Vesnom u Beogradu, a tada je izjavio:

-Vesnu svi vole. Ja mislim da ona samo sebe najmanje voli iz razloga što može mnogo toga još da predstavi na estradi. Ona je lepa osoba, malo treba da smrša, napravi još koju dobru pesmu, i to je to. Ali ono što je bilo u mladosti i ludosti, da li ovako ili onako, nisam za to da pričam šta je bilo, a pogotovo ono što nije bilo. Imamo svoje porodice sada, ne treba otkrivati neke stvari. Sreo sam je na sahrani Marinka Rokvića.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije