KAKO DANAS IZGLEDA ŽENA KOJOJ JE MUŽ ODSEKAO OBE RUKE: Sumnjao da ga vara, a ona ne skida osmeh

od strane | maj 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Margarita Gračeva je danas prelepa žena koja ne skida osmeh sa lica, a sve zahvaljujući muškarcu koji joj je vratio veru u ljubav.

Izvor: Instagram/screenshot/margoritka1211

Danas srećna, nasmejana i voljena, a 2017. prošla je kroz pakao. Te godine čitav svet je brujao o Ruskinji zbog vesti koja je potresla milione ljudi. U naletu ljubomore, Margaritu Gračevu je muž kidnapovao i sekirom joj odsekao obe ruke. Sumnjao je da ga vara, a sve se dogodilo tako što se ponudio da je odveze do posla, a potom je skrenuo i odveo je u šumu. Ostavio ju je na hitnom prijemu lokalne bolnice u Serpukovu, u južnoj Moskvi, odvezao se do policijske stanice i priznao zločin.

Ljubav iz školskih dana pretvorila se u najveće neprijatelje. Margarita i Dimitri počeli su da izlaze posle fakulteta, a Margarita je i sama istakla da je često znao brzo da plane. Zakleo se da će je ubiti ako mu ikad bude bila neverna, a samo sumnja je bila dovoljna da Margariti uništi život. Razlog je bio njen uspeh u karijeri i ljubomora na njene muške kolege.

Margarita je želela da se raziđu, ali kad god bi pokrenula razgovor, Dimitri je ignorisao. Jednog dana je odlučila da donese papire za razvod i usledio je bes. Napao ju je u stanu, deca su se probudila i videla masnice na maminom telu, a sledećeg jutra pretio joj je nožem. Tada je otišla u policiju.

margarita gracheva with ex abusive husbandpic.twitter.com/1MFqtbWKAI

— lola lolic (@gimmemoregossip)November 8, 2022

„Napisala sam iskaz, a dežurni policajac mi je rekao da će mi se javiti za 20 dana. Istakla sam da do tad može da me ubije 20 puta“, rekla je Margarita jednom prilikom. Pet dana nakon što je njen slučaj odbačen zbog nedostatka dokaza, Dimitri je Margariti odsekao šake. Kraudfanding kampanja sakupila je šest miliona rubalja (85.000 evra) za protetičku desnu šaku, a leva ruka pronađena je u šumi i zašivena joj tokom operacije koja je trajala devet sati.

Ceo svet je mislio da Margarita nikada neće moći da veruje u ljubav. Ipak, upoznala je Maksima i trebalo joj je dugo vremena da stekne poverenje. Venčali su se 2020. godine, a već 2021. dobili su ćerku Jaroslavu. „Strpljivo me je čekao i nije me pritiskao i zahtevao da definišemo vezu. Verujem da je zato i uspelo. Moja dva sina se sjajno slažu sa njim“, rekla je lepa Ruskinja.

Pogledajte kako Margarita danas izgleda:

(MONDO)

Opširnije