Jovana podelila fotografiju o kojoj bruji region: Ljubav ćerkica prema tati Željku topi srca

od strane | feb 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića uživale u tatinom koncertu

Pevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana se trude da ne eksponiraju svoju decu i da ih drže što dalje od radoznalih pogleda jer im je privatnost porodice veoma bitna. Iz tog razloga bliznakinje i sin poznatog para se skoro dve godine nisu pojavljivali u javnosti.

foto Bojan Vuković

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića oduševile poznatog tatu

Naime, ćerke Jovane i Željka Joksimovića su poslednji put viđene na proslavi pedesetog rođendana njihovog tate Željka kada su u pratnji roditelja i starijeg brata Koste stigle u jedan prestonički restoran. Ove godine Ana i Srna pune sedam godina i na jesen polaze u školu, a sinoć su sa mamom Jovanom i bratom Kostom po prvi put bile na koncertu svog tate i uživale u njegovoj muzici.

Naime, Jovana Joksimović je objavila fotografiju sa Željkovog koncerta u Osijeku, na kojoj na stolu iz njihove lože, stoji plakat na kome su preslatke devojčice napisale – tata i nacrtale srca.

Ćerke Jovane i Željka Joksimovića ovim lepim gestom su oduševile sve prisutne, a ponosnim roditeljima srce je bilo puno, a posebno pevaču koji je sa bine mogao da vidi svoje voljene dame.

Instagram printscreen

Ova fotografija izazvala je brojne komentare pune ljubavi na račun ove skladne i srećne porodice.

Pročitajte Željko o ovome ćuti kao zaliven – Prošlost Jovane Joksimović ostaviće vas u čudu

Dvorana “Gradski vrt” sinoć je bila popunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera je bila čarobna već od samog početka. Koncert je počeo oko 20 časova i 30 minuta, a prva pesma koju je izveo Joksimović bila je “Ljubavi”!

Kao što se može videti na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, publika je uglas pevala najveće hitove koji su se samo nizali.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram, Bojan Vuković

Pročitajte i…

Opširnije