Jovana otkrila svoje želje, a Zvezde Granda su jedna od njih: Moje je da šefujem…

od strane | jan 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Želja Jovane Jeremić je da bude žiri u Zvezdama Granda

Jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji, Jovana Jeremić uživa u u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, kupila je stan na Dorćolu i planira da se ove godine useli u veliku vilu sa bazenom. Međutim, iako ostvaruje sve što zamisli, poznata voditeljka je istakla da su joj neke želje i dalje neostvarene i dodala da bi jako volela da se i one realizuju.

Instagram

Želja Jovane Jeremić ostvariće se ove godine

Jovanina želja je da se ona i njen dečko usele u veliku kuću sa bazenom, a želja joj je da to bude na Senjaku. Pored toga poželela je i Porše, a i Rolex koji će uskoro krasiti njenu ruku.

“Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem”, rekla je voditeljka.

Antonio Ahel/ATAImages

Poslovna želja Jovane Jeremić – Biti članica žirija u “Zvezdama Granda”

Kada su poslovni planovi u pitanju, želja Jovane Jeremić je da pored jutarnjeg programa bude i članica žirija u “Zvezdama Granda”. Smatra da bi ona bila idealna zamena za Mariju Šerifović jer bi kandidatima bila interesantna, a za sebe kaže da bi tačno znala da proceni ko od kandidata ima potencijala da postane zvezda.

“Informativa je meni u krvi. Nemam ambicije da preuzimam više dana kada je jutarnji program u pitanju. I ovo mi je već dovoljno. Volela bih da budem u žiriju za Zvezde Granda. Ako Marija Šerifović ne bude mogla da bude u sastavu žirija zbog majčinstva i svega, rado bih je zamenila. Ja volim da pevam i nastupam. Mislim da bih za kandidate bila interesantna, jer bih mogla da provalim ko će da bude velika zvezda. Za to imam veoma dobar njuh. Više nije važno da samo neko dobro peva. Svi oni dobro pevaju, ali je pitanje ko ima potencijala da postane zvezda, a ko ne,” rekla je Jovana pa dodala da bi bez razmišljanja prihvatila ponudu Saše Popovića, ali za dobar honorar jer toj emisiji fali neko ko je skandalozan.

Pročitajte Jovanin bivši muž i novi dečko oči u oči – Biće vas stid kada čujete šta su rekli

“Kad bih dobila tu ponudu od Saše Popovića, prihvatila bih je oberučke. Ne bih baš pristala da učestvujem bez honorara, ali za neki fin novac, što da ne? Mogu da doprinesem toj emisiji, fali im neko ko je malo skandalozan i ko iz kandidata može da izvuče to nešto što im treba” – rekla je voditeljka za “SuperTV”.

Antonio Ahel / Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije