Jovana i Željko ne staju na broju tri: Voditeljka u 41. godini objavila prelepe vesti FOTO

od strane | mar 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Jovane i Željka s godinama se samo uvećava

Kada je 2008. godine Srbija bila domaćin Evrovizije, voditelji su bili Jovana Janković i Željko Joksimović, koji su se tek tada i upoznali, a čini se i zaljubili na prvi pogled.

Pročitajte: Jovana i Željko više ne kriju decu – Niko ne može da veruje da su ovoliko porasli FOTO 

Ata images

Iako su oboje bili u dugim vezama ubrzo su ih prekinuli i od tada je počela njihova ljubavna bajka koja traje i danas. Ljubav Jovane i Željka upotpunjena je rođenjem troje dece, tri puta su se i venčali, a i njihov poslovni uspeh upravo je obeležn brojem tri.

Pročitajte: Kamin, mermer i pozlaćeni detalji – Zavirite u najluksuzniji dom javnih ličnosti, Jovana i Željko ovde uživaju FOTO 

Naime, pre tačno tri godine Joksimovići su se upustili u zajednički poslovni poduhvat, osnovavši televiziju K1, koja emituje izuzetno kvalitetan program, a iz dana u dan sve je gledanija. Koliko je ponosna na sve ono što su postigli, voditeljka „Uranka“ podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu, uz napomenu da je ovo samo početak.

Pročitajte: Šefovi iz pakla – Jovana i Željko Joksimović se ovako ponašaju prema zaposlenima 

S obzirom na to da Jovana ima samo četrdeset i jednu godinu, za svaku je pohvalu sve ono što je postigla i u privatnom i u poslovnom životu. A, ispostavilo se i da voditeljka i pevač otkad su zajedno na svim poljima nižu samo uspehe, te nema sumnje da će se i ljubav Jovane i Željka s godinama samo uvećavati.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije