Jelena u problemima: Najveća estradna zavodnica učinila sve da se približi Novaku i konačno je uspela

od strane | jun 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Komšinica Novaka Đokovića postala je popularna pevačica

Iako se početkom godine pričalo da je najveća estradna zavodnica, Kaya Ostojić, ušla u vezu sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem, ta ljubav nije potrajala i pevačica je opet solo. Kaže da se posvetila karijeri, ali i građevinskim radovima budući da će uskoro postati komšinica Novaka Đokovića.

Pročitajte Zbog njega je ostavila Matea – Kaja Ostojić u vezi sa poznatim vaterpolistom

Rajko Ristić

– Kaya je kupila imanje na Kosmaju gde je pomama za zemljom i kućama otkako su Elena Karaman i Jugoslav Karić svoju luksuznu vilu prodali Novaku i Jeleni Đoković. Od tada, bogataši samo traže placeve, a za cenu ne pitaju. Kaya je uspela da kupi lepo parče zemlji i uveliko se gradi kuća. Šalimo se da je ostavila hrvatskog tenisera, ali da je za komšiju zato dobila najboljeg na svetu – Noleta! Pa velika je privilegija biti u komšiluku takve veličine – kaže meštanin.

Pročitajte Novak Đoković otkrio kad će se penzionisati – A, evo u kakvom će raju živeti kad završi karijeru VIDEO

Instagram

Da su cene basnoslovne, ne krije ni pevačica.

– Završavam radove na Kosmaju, pa ko živ, ko mrtav. Pravim kuću koja je predviđena za odmor. Biće tu i bazen, lepa plaža… Veliki je plac. U planu je i izgradnja sportskog terena, ako budem imala novca za to. U isto vreme bih imala i razonodu i trening. Moramo svi živeti sa tim da su cene svuda ogromne – kaže Kaya koja uz sve to uspeva i da finansira ćerkine studije u Americi.

Pročitajte  Kaja Ostojić se zalaže za intervencije o trošku države – Plastične operacije treba da pokriva osiguranje

Rajko Ristić

 – Nisam ekonomična nikako. Nemam kasicu prasicu ni za sitninu. Ne uspevam ništa da uštedim. Nemilice mi odlazi novac. Ulažem u kuću, pesme, spotove… Međutim, verujem u energiju koju privlačiš. Ako štediš, nećeš imati nikada. A ako sve radiš na veliko, onda ti i dođe na veliko – kaže Kaya koja je odnedavno postala komšinica Novaka Đokovića.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: GETTY IMAGES, RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije