Jelena se borila kao lavica da sačuva brak, a sada je stigla strašna istina: On ipak voli ovu damu… FOTO

od strane | feb 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Jelene Karleuše i Bojana Karića trajao je svega nekoliko meseci

U martu 2005. godine posle samo tri meseca bračne zajednice osvanula je vest da se Jelena Karleuša i Bojan Karić razvode. Iako je delovalo kao da je njihova ljubav za ceo život, krah ljubavi desio se mnogo brže nego što je iko mogao da zamisli. O razlozima razvoda dugo se spekulisalo, a kao glavni navodilo se da se novopečena gospođa Karić nije dopadala Bojanovoj majci.

Pročitajte: Karleušin BIVŠI MUŽ se prepolovio – Evo kako danas izgleda Bojan Karić

Foto: Printscreen youtube

Međutim, u jeku velike ljubavi, Bojan i Jelena su imali velike planove, a čak su smislili i imena za svoju decu.

– Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da ukoliko bude devojčica dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri. Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – rekla je tada Jelena za Ilustrovanu politiku.

Brak Jelene Karleuše i Bojana Karića nažalost ili na sreću, zavisi kako ko gleda, nije dugo potrajao, a već dve godine od razlaza jedan od naslednika imperije Karić oženio se Mašom Nikolić sa kojom je i danas u srećnom braku u kome su dobili dvoje dece, sina Teodora i ćerku Taru. Svi koji poznaju Bojana i Mašu kažu da je njihov brak jedan od najskladnijih, te da je snajka porodice Karić izuzetno skromna, bez obzira na bogatstvo koje poseduje.

Pročitajte: Drži mrtvu ćerkicu za ruku, Karleuša objavila potresnu sliku: Šta je svrha života FOTO

Jelenin bivši suprug sada je čestitao rođendan svojoj lepšoj polovini uz romantične želje na Instagramu,a komentari poput onih da su prelep par i da su dokaz da prava ljubav postoji su se samo nizali.

Bračni par Karić važi za prave avanturiste, uživaju u putovanjima, a zbog takvih naravi ne pada im teško što pola godine borave u Minsku, a pola u Dubajiu. Pored toga što brine o porodici, Maša je uključena i u poslove porodice Karić, u kojoj je srdačno prihvaćena od prvog dana.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije