Jelena objavila snimak na kome je Duško, a reči koje se čuju u pozadini teraju suze na oči (video)

od strane | jun 14, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jelena Karleuša i Duško Tošić na snimku prepunom ljubavi

Jelena Karleuša i Duško Tošić nedavno su ponovo imali sukob, kada je bivši fudbaler nasrnuo na nju i njenog prijatelja koga je u pet sati ujutru zatekao u njihovoj porodičnoj vili.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša i Duško Tošić nekada su imali veliku ljubav

– U cilju smirivanja medijskih natpisa i nepotrebnog dizanja prašine vezano za moje bračne prilike, zamoliću sve da imaju razumevanja za privatnost moje porodice i težak period u kom se nalazimo. Neću davati izjave na ovu temu i žao mi je što je javnost o ovim stvarima obaveštena mimo moje volje. Idemo dalje, biće bolje. Mora. Hvala svima – napisala je Karleuša na svom Instagram profilu posle pomenutog sukoba.

Instagram

Iako su između Jelene i Duška u poslednjih nekoliko godina svašta izdešavalo i pitanje je dana kada će se razvesti, očigledno je da se pevačicine emocije prema suprugu još uvek nisu ugasile.

O tome svedoči i video koji je Jelena objavila na svom Tiktok nalogu, a koji prikazuje njene i Duškove zajedničke trenutke.

Pročitajte Ista ljubav ih je spojila – Duško i Jelena uživaju na jahti uz romantičnu večeru i piće

Video prate reči koje svima teraju suze na oči, a u pitanju je tekst pesme Jelenine drugarice Milice Pavlović čiji stihovi glase:

Praštaj sve moje mane i ne otvaraj rane, ako nekome nisam odolela. Dragi, telo je slabo, kažem srcu “barabo”, ali samo sam tebe volela…

@ninanebuninazemljii 𝐀𝐥𝐢 𝐨𝐧𝐢 🥺💔 #jelenakarleusa #duskotosic #prastaj #milicapavlovic #love #ljubav #divorced #alpha #omega #balkan #viral #foryoupage #ocunafyp😩🔫 [@TikTok ♬ original sound – 🇷🇸

Duško je ljubav mog života, najlepši čovek i ljubav mog života. Mislim da Duško mene ne voli, ali ja njega volim. Ne mogu da ne volim Duška zato što je on otac moje dece. On je najlepši muškarac u mom životu i život bih dala za njega. Kad bi neko krenuo na Duška, ja bih na metak stala. Ne na metak, na desetoricu, život bih dala za njega – izjavila je Jelena nedavno.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, TIKTOK

Pročitajte i…

Opširnije