Jelena Karleuša objavila poruku preminule koleginice: Gladna ljubavi, pažnje… FOTO

od strane | maj 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Na beogradskom Novom groblju danas je sahranjena pevačica Lana Toković, koja nas je iznenada napustila u 58. godini. Mnoge ličnosti iz sveta muzike potresla je smrt koleginice i prijateljice, a među njima je i Jelena Karleuša, koja se oprostila snažnom porukom.

Youtube printscreen

 

„Danas kada se sahranjuje Lana Toković, nije ni bitno da li znate ko je ona, da li znate njene pesme ili ne. Ona je bila žena. Borila se kao i mnoge žene u Srbiji – sama. Bez zaštite, bez pomoći, podrške para… Ali uvek ponosno, uvek nasmejano, da dušmani ne likuju. Priča života mnogih žena“ – počela je pop zvezda na svom Instagramu.

Pročitajte: Korona, koma, sepsa… Ovo je uzrok smrti Lane Toković, prijatelji zbunjeni

ATA Images

 
 

„Društvo je bilo okrutno, nju je nepravda bolela. Gladna ljubavi, pažnje… kao svaka žena. Takvim ženama, kada pružite ruku – daju vam čitav svet. Takve žene ne očekuju ništa, a zahvalne su do groba. U ovom našem društvu, okrutnom prema ženama, gde je čak i žena ženi vuk, jedna lepa reč upućena ženi može da promeni čitav univerzum. Molim vas, ovaj dan ima mnogo minuta, potreban je samo jedan, da jednoj ženi date lepu reč, podršku, pažnju, ruku. Volite žene, branite žene, poštujte žene. I svet će biti mnogo bolje mesto. Počivaj u miru Lana, u aleji velikana gde si prerano zaspala. Saučešće porodici“ – navela je Karleuša uz fotografiju poruke koju joj je Lana poslala, a u kojoj joj se zahvaljivala što je stala u njenu odbranu tokom jedne emisije.

Instagram printscreen

 hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije