Jelena i Novak nikad srećniji: Njihova porodica ima poseban razlog za slavlje, čestitke samo pristižu

od strane | jul 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića je po mnogima divna, ali ipak retko ko zna kako je njihova bajka zapravo počela. Mi vam je prenosimo u celosti.

Pročitajte Saška je prelepa mlada, a evo kako su na svojim venčanjima izgledale Dijana i Jelena Đoković

Priča o tome kako se Jelena Đoković upoznala sa Novakom raznežiće sve njihove fanove. Jelena i Novak Đoković upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan.

Novak je imao tek 17 i puno snova, a Jelena, koja je 11 meseci starija od njega, takođe se bavila sportom. Kao i većina tadašnjih tinejdžera, upoznali su se u zajedničkom društvu, a sport, kao prva tačka koja ih je vezivala, nije ostao njihova jedina zajednička tema. Novak je nebrojeno puta istakao da je Jelena njegova srodna duša, a to što su se sreli još dok je krčio svoj put, dokazalo mu je da je njihova ljubav prava.

Pročitajte Poruka za rođendan objasnila – Zajednička fotografija Jelene i Novaka otkriva istinu o njihovom braku

Ata images

– Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim – rekao je Novak jednom prilikom.

Pročitajte Dijana Đoković otkrila najveću Novakovu tajnu – Ovo će joj ozbiljno zameriti

Instagram

– Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine.

Pročitajte  Uništiće Novaka – Jelena Đoković zbog načina na koji se leči ponovo navukla na sebe bes javnosti

Ata images

Novak je otkrio da su se prvi put videli na jednom turniru u Beogradu.

Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu…. Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi – otkrio je Nole.

ATA/IMAGES

Umalo propala veridba

– Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena. Okrenuo sam se ka vozaču i rekao: Molim te, pomozi. Propustiću priliku, pričao je Nole – a onda se Jelena ubacila:

Pročitajte Ništa nije kao što izgleda, procureo Jelenin i Novakov razgovor – Teniser doživeo pomračenje uma 

– Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom!

Svadbeno veselje čuvenog para privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a oni su se postarali da sve protekne kako su zamislili – i to bez prisustva sedme sile. Novak i Jelena, do tada Ristić, sklopili su brak u 18.30 na Svetom Stefanu na današnji dan 2014. godine. Cela procedura je bila izuzetno brza, a svečanost koja je počela u 18 časova, već 30 minuta kasnije je bila završena, a u tom momentu je Jelena bila trudna sa Stefanom.

Ljubavna priča Jelene i Novaka Đokovića

Iako su zbog skladnog braka, uzajamne podrške i posvećenosti porodici Jelena i Novak neretko tema medija, ona kaže kako ne postoji tačna formula za uspeh, već je potrebno puno truda i poštovanja.

Pročitajte Mladenci pali u drugi plan – Ponašanje Novakovog sina će vas nasmejati do suza

Ivan Vučićević

– Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcioniše ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promenili. Novak i ja smo dugo zajedno i pre nego što je njegovo ime dobilo takvu težinu u javnosti. On je za mene ostao moja ljubav, bez neophodnih titula koje sada prate njegovo ime.

Pročitajte Đoković ostavlja reket i uzima mikrofon u ruke – Jelena i Novak izašli zajedno na scenu pa zapevali

Rad za njegov brend mi je pomogao da razumem i poštujem uspeh koji je postigao – i da prihvatim usamljenost kao posledicu tog prekomernog rada, putovanja i posvećenosti. To je taj teret slave i uspeha koji često udaljava ljude od porodice i prijatelja, a koji nemamo u vidu kada sanjamo velike snove. Ni njemu ni meni nije lako da budemo razdvojeni, pogotovo sada kao roditelji dvoje dece koja su stvarno plod velike ljubavi. Nama je naše vreme toliko dragoceno, retko i jedinstveno. Ali svi smo ga željni, a on je samo jedan – govorila je ona u intervjuima.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: SPORTAL.RS

FOTO: GETTY IMAGES, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije