Jedna ljubavna priča završena je zauvek: Razvodi se Ivana Španović, evo šta je uradila poznata atletičarka

od strane | dec 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvodi se Ivana Španović nakon dve godine braka

Naša čuvena atletičarka Ivana Španović potvrdila je za medije da se razvodi od dugogodišnjeg emotivnog partnera, fitnes instruktora Marka Vulete, za kog se udala pre nešto više od dve godine.

Instagram

Kraj ljubavi, razvodi se Ivana Španović

Ivana je na svom privatnom Instagram profilu obrisala skoro sve zajedničke fotografije koje je imala sa svojim suprugom i vratila je svoje devojačko prezime na profilima. Razvodi se Ivana Španović je vest koja je iznenadila mnoge jer su Ivana i Marko važili za jedan od najkladnijih poznatih parova.

Međutim sumnja da nešto nije funkcionisalo između njih probudila je činjenica da su sve ređe objavljivali zajedničke fotografije što ranije nije bio slučaj, pa je tako poslednja njihova zajednička objava bila prošle godine u novembru.

Marko i Ivana su pre dve godine u septembru stali na “ludi kamen”, a venčanje je bilo na otvorenom u predivnom ambijentu, nadomak Beograda, na ranču u Umčarima.

Razvodi se Ivana Španović, atletičarka javno potvrdila

Najbolja srpska atletičarka otkrila je da je iza nje težak period, a potvrdila je i vest o razvodu u intervjuu za “Telegraf” i dodala da se na ovu temu više neće oglašavati:

– “Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom” – potvrdila je vest o razvodu atletičarka i dodala:

Pročitajte U novembru sam se sporazumno razveo – Kemiš u otvorenom saopštenju priznao rastanak od pevačice

– “Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života.”

– “Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima” – potvrdila je da se razvodi Ivana Španović.

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije