Jedina fotografija sa venčanja Vesne Zmijanac i Kemiša će vas oduševiti, kakva je to ljubav bila

od strane | jan 29, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Venčanje Vesne Zmijanac i Kemiša kao iz bajke

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš nikada nisu krili da su bili u braku.

Ljubavna priča trajala je samo tri godine, a posle razvoda svako je krenuo svojim putem sa lepim sećanjem na vreme koje su proveli zajedno.

Ata Images

 

Detalji njihove ljubavi nisu mnogo poznati, a jedina fotografija sa venčanja ovih dana kruži Instagramom.

Zaljubljeni i zagledani u budućnost Vesna i Kemiš tada su bili srećniji nego ikada.

Vesna i Kemiš danas su prijatelji 

Iako su u braku bili samo tri godine, Vesna je često govorila da joj je vreme provedeno sa poznatim harmonikašem ostalo u lepom sećanju.

– Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe.

– Bio je to turbulentan period u našem životu. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena – rekla je Vesna jednom prilikom.

Pročitajte: Jelena, žena koje ima – Kemišova ćerka iz prvog braka živi daleko od Srbije, a evo da li je dobrodošla u dom Zorice Brunclik FOTO

– Vesna i ja smo se rastali kao ljudi. Posle razlaza imao sam svoj stan, vodeni krevet i brojne devojke. Nije mi padalo na pamet da se vezujem.

– Posle nekog vremena u moj život ušla je Zorica i unela neku drugu dimenziju. Moja sadašnja žena me nije otela od Vesne, već sam sam odlučio da odem – priznao je svojevremeno Miroljub.

ATA Images

 hellomagazin.rsDušan Petrović / ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije