JA JE BACILA SA SPLAVA, A ONA VIČE „HELP, HELP“: Uhvatila muža u preljubi, nadrljala ljubavnica

od strane | dec 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Zorica Marković priznala da se pokajala što je ispričala priču o muževljevoj ljubavnici, pa ponovo opisala detalje!

Izvor: TV Pink

Pevačica Zorica Marković, koja je na vrhuncu slave pevala u filmu „Tesna koža“, svojevremeno je ispričala kako se provela ljubavnica njenog muža kada ih je uhvatila na delu.

Ljubavnica je „letela“ sa splava kada ju je Zorica dohvatila, a sada je, gostujući u emisiji na Kurir televiziji, priznala da se pokajala što je ispričala javno kako je izabrala nasilje kad ih je zatekla na delu.

„Istina je. Nisam normalna što sam to pričala. Šta će sad da pomisle moji udvarači. Imam ja godina, ali i dalje imam tu energiju. Svi će da se razbeže jer će da misle da hoću da se bijem“, rekla je Zorica i otkrila da je shvatila jednu nezgodnu stvar tek pošto je bacila ljubavnicu u vodu.

Ona sve viče Help, help, help, a ja se misli šta bre help?! Onda shvatim da ona ne zna da pliva! Nisam znala da ne zna da pliva leb ti poljubim. Ali mnogo me je iznervirala stvarno!“.

Pogledajte:


Pogledajte

01:54

BACILA SAM LJUBAVNICU SVOG MUŽA U REKU! Zorica Marković šokirala: Vikala je HELP, a ja se mislim ŠTA BRE HELP! Onda sam shvatila..

Izvor: kurir televizija

Izvor: kurir televizija

 BONUS VIDEO:


Pogledajte

01:55

ZORICA MARKOVIĆ PROGOVORILA O LANETU GUTOVIĆU: Nije mnogo voleo ljude, ali sa mnom se puno družio! EVO ČIME GA JE KUPILA

Izvor: kurir televizija

Izvor: kurir televizija

 (MONDO, Kurir)

Opširnije