IVANA ŠAŠIĆ NAKON RAZVODA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU! Pevačica iskreno o ljubavi i muškarcima: Misliće ljudi da nisam normalna!

od strane | jun 25, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ivana Šašić razvela se od Bojana Simića, a ona je nakon razvoda proveo nekoliko meseci u rijaliti programu „Zadruga“ gde je iznosio detalje iz njihovog privatnog života.

foto: Kurir televizjia

Za vreme njegovog boravka tamo, Ivana se nekoliko puta oglasila u medijima i demantovala neke od navoda koje je njen bivši muž Bojan iznosio

Nakon kraha braka, Ivana je priznala da ne ume da odabere sebi životnog saputnika i da od sada ona neće birati ništa.

foto: Damir Dervišagić

– Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – rekla je ona.

Pevačica priznaje da na društvenim mrežama dobija razne poruke, ali trenutno ne želi da uplovi u bilo kakav ljubavni odnos.

– Dobijam poruke, ali ja sam trenutno u nekoj fazi da mi je samoj jako lepo. Deca, škola, to je moj život uvek bio, emotivno ništa. Neću više da čačkam ništa, ne smem, misliće narod da nisam normalna – zaključila je Ivana.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Blic

Bonus video:01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Opširnije