Ispala iz zatvorenog porodičnog kruga, zaslužila si: Istina o Anastasinoj trudnoći koju su svi krili od Olivere FOTO

od strane | jul 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svekrva Anastasije Ražnatović se uopšte ne oglašava putem Instagrama

Nakon teškog perioda koji su pretrpeli, Nemanja i Tasa nastavili su život po starim pravilima. Uživaju u ljubavi, putuju i zabavljaju se a proslavljeni fudbaler nedavno se odlučio i na veliki korak. On je, naime, sada potpuno promenio imidž i to sve zbog estetskog problema.

Pročitajte Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Instagram

Svekrva Anastasije Ražnatović familiju drži u zatvorenom krugu, a gde je Tasa?

Iako je sve to ostavilo gorak ukus u ustima, Tasa i Nemanja se nisu predali lošim mislima te su odlučili da svoj život nastave po propisima. Ipak, mnogo toga i dalje podseća na bolan period, kada su pravili planove sa željom da do kraja svih devet meseci uživaju u čarima drugog stanja. Njegova podrška u svakoj odluci svakako jeste Cecina naslednica koja se, rekli bi, skroz oporavila od gubitka bebe.

Pročitajte Život mi je sada mnogo bolji – Anastasija Ražnatović pobegla iz toksične sredine, konačno priznala da je kraj

Isplivale su čak i fotografije koje su nastale u tom periodu i koje jasno pokazuju da je Anastasija uživala u trudnoći. Pozirala je na terasi, čini se u divnoj i toplov Sevilji, daleko od Nemanjinog porodičnog doma. Iako je ostalo samo da pretpostavljamo gde su nastale ove prelepe slike, mnogi sumnjaju da je Tasa ovde bila trudna.

Pročitajte Promenio se, postao je drugi čovek – Anastasija rekla KRAJ, povratka Gudelju posle ovoga nema FOTO

Ovi kadrovi nastali su pre nekoliko meseci, tačnije u vreme kada su golupčiči obelodanili da čekaju devojčicu. Svekrva Anastasije Ražnatović je u tom periodu ugasila svoj profil pa mnogi pretpostavljaju da su joj ove romantične slike promakle.

Pročitajte Nije im dugo trebalo da im se srećna ponovo osmehne – Anastasija i Gudelj potvrdili lepe vesti, Ceca van sebe FOTO

Pročitajte Nemanja Gudelj posle tragedije doneo odluku koja je šokirala javnost, više ništa neće biti isto

Šta vi mislite?

 Loading …

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije