Irina Vukotić u vezi sa oženjenim čovekom koga svi znate: Lep, uspešan, ali u braku FOTO

od strane | apr 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Irine Vukotić je dobro poznat svima

Posle braka sa Savom Radovićem ljubavni život Irine Vukotić je pod velom misterije. No, lepa voditeljka nije krila da je bila u dugogodišnjoj vezi koju je prekinula 2020. godine, za vreme korona virusa.

Pročitajte Irina Vukotić otkrila – Bivši muževi su najbolji muževi! 

Instagram

‒ Ovaj period ti iskristališe neke odnose, otvori neke nove poglede na ljude i svet. Ja sam, eto, poželela da izađem iz trogodišnje veze u kojoj sam bila. U ovom neobičnom periodu ispratila sam neke ljude iz svog života, a neke druge dočekala u zagrljaj sa dozom distance, jer ipak još traje pandemija korona virusa ‒ rekla je tada za Bazar, a prenosi Hello!.

Pročitajte Irina Vukotić progovorila o drugoj trudnoći

Ata images

No, tada niko nije ni slutio da će posle ljubavnih razočaranja, srce lepe voditeljke osvojiti poznati lekar Radmilo Janković, zamenik direktora UKC u Nišu.

Dečko Irine Vukotić široj javnosti postao je poznat za vreme pandemije, kada je na televiziji govorio o do tada nepoznatom virusu, komentarisao epidemiološku situaciju, davao savete… I tako postao jedan od omiljenih lekara u Srbiji.

Pročitajte Nekad i sad – Irinu Vukotić sigurno prepoznajete, ali ko je zavodljiva crnka sa fotografije

Youtube printscreen

Kako piše magazin Story  voditeljka i doktor su u vezi već nekoliko meseci, iako je dečko Irine Vukotić zvanično i dalje u braku. No, prema tvrdnji njihovih prijatelja, on je trenutno u procesu razvoda i upravo je to razlog što još uvek nisu spremni da javno pričaju o svojoj vezi – žele da zaštite njegova dva sina od medijske pažnje i nagađanja.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY, HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN

Pročitajte i…

Opširnije