Ipak postoji druga žena: Ona je stala Seki na crtu i umešala se u brak, Piljikić je odabrao NJU

od strane | jan 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Majka Veljka Piljikića je svekrva za primer

Pevačica Seka Aleksić godinama neguje skladnu zajednicu sa suprugom Veljkom kraj kojeg je pronašla ljubav i sreću. Međutim, mnoge će možda interesovati da li je jednako prisan i skladan odnos uspela da izgradi sa njegovom familijom, najpre majkom i ocem. Majka Veljka Piljikića veliki je oslonac njihovoj familiji, istakla je Seka svojevremeno.

Rajko Ristić

Majka Veljka Piljikića Sekin je veliki oslonac

I, kako je u par navrata moglo da se čuje, svekrva Seke Aleksić je onakva kakvu je pevačica mogla samo da sanja, budući da neguju više nego dobru komunikaciju. Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su aktuelni veliki praznici…

Pročitajte Seka Aleksić se na jednostavan i jeftin način rešila celulita – Otkrila je njen tajni recept

– Zovem je mama, makice, majko… kako kad – rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.

Zen/ATAImages

Otkako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Majka Veljka Piljikića otpočetka njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala joj je da u njoj može pronaći oslonac i nije se ponašala po dobro uvreženom stereotipu. Veljko obožava svoju majku a u narodu bi moglo da se kaže da je to jedina žena koja je mogla uopšte da stane Seki na crtu. Ipak, njihov odnos najverodostojnije objašnjava Seka.

Antonio Ahel/ATAImages

Majka Veljka Piljikića poštuje Seku, njihovu porodicu i sve odluke

– Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu – istakla je Seka jednom prilikom, pisao je Story.

Ipak, neko na sve način želi da stane a kraj njihovoj sreći. Jedan korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao nešto što je sve šokiralo.

Rajko Ristić

– Ali, Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu – napisao je korisnik Tvitera, na šta je pevačica odmah odgovorila, želeći da zaštiti svoju decu od ovakvih priča.

Pročitajte Seka se rasplakala – Ove reči baš bole kad ih izgovori muškarac kog voliš 

Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše Boga oni koji izmišljaju takve priče – rekla je Seka zaBlic zgrožena time što se neko drznuo da joj ničim izazvan dira u porodicu.

A kako je pričala o braku i ljubavi sa Veljkom PROČITAJTE OVDE

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije