Ipak je usledio raskid: Poznato je da je Ilda volela starijeg muškarca ali je ljubav pukla iz drugog razloga

od strane | jun 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivši Ilde Šaulić bio je 30 godina stariji od nje

Pevačica Ilda Šaulić godinama je u skladnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim je dobila ćerku, a malo ko zna da je bivši Ilde Šaulić 30 godina stariji od nje.

Bivši Ilde Šaulić bio je mnogo stariji od nje, evo kako je počela njihova romansa 

Kako je popularna pevačica ispričala jednom prilikom, u pitanju je poslovni čovek, a razlika u godinama nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Njihova romansa počela je kada je pevačica bila u ranim dvadesetim, a trajala je čak 15 godina.

Foto: Instagram

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – istakla je pevačica u jednom intervjuu.

Pročitajte Ilda Šaulić je kopija svoje bake – Pogledajte kako je izgledala Šabanova majka, jedna od najlepših Šapčanki (foto)

– Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – ispričala je Ilda Šaulić posle raskida.

Foto: ATA images

Nakon toga, pevačica se zaljubila u osam godina starijeg Bojana Vučkovića, kog je poznavala još od detinjstva, pa je ispričala da joj je bio drug i da se družila sa njegovim bratom.

Bivši Ilde Šaulić prošlost, Bojan je sada njena sudbinska ljubav

– Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski.

Foto: Ata images

Za Bojana smo moja sestra Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni – ispričala je pevačica tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije