Ideje za nokte u februaru koje nemaju veze sa srcima i Danom zaljubljenih

od strane | feb 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nisu sve osobe lude za srcima kada dođe Dan zaljubljenih. Neke osobe jednostavno nisu raspoložene za romantiku, a nekima se srca ne slažu uz karakter. Ukoliko ipak želite da uskladite svoje nokte sa praznikom ljubavi u nekoj meri, ali bez preterivanja, iskoristite svoju kreativnost i osmislite ideje za nokte u februaru kombinujući nijanse crvene i roze boje.

Društvene mreže su već prelepim idejama za nokte koje su savršene za februar. Pogledajte ideje koje nisu kliše kada su u pitanju nokti za Dan zaljubljenih.

Kombinacija dve nijanse roze boje

Trenutno je jadan od najvećoj hitova barbi roze boja laka za nokte. Iskoristite maštu i osmislite kako vaši nokti mogu izgledati šik ako ih obojite koristeći dve nijanse ove trendi boje. Ovakav izgled noktiju je lako postići uz pomoć nalepnica koje se koriste za francuski manikir.

Talasaste linije na noktima

Koristite boje kao što su roze, bela i crvena kako biste došli do ovakvog dizajna. Ovakve šare spadaju u najbolje ideje za nokte u februaru jer sa sobom nose boje ljubavi, a ipak ne ostavljaju utisak da ste ludi za ovim praznikom.

Ideje za nokte u februaru: Mat crveni nokti

Mada ove ideje za nokte u februaru sadrže dosta smelih opcija, minimalističko rešenje koje ostavlja veliki utisak na sve su jednostavni crveni mat nokti.

Roze hromirani nokti

Hromirani nokti sve više dobijaju na popularnosti. Birajte roze boju i budite obazrivi. Pravi hromirani nokti zahtevaju profesionalni trud, zbog toga je najbolje da zakažete svoj termin što pre.

 Pomešane nežne nijanse roze boje

Za mistični februar kopirajte ovaj izgled noktiju inspirisan bojom latica. Za kreiranje ovog stila najbolje je da posetite profesionalca kako ne bi došlo do stvaranja prevelike razlike između boja.

marigo20/GettyImagesPlus

Ideje za nokte u februaru: Moderni nokti sa jasnom porukom

Ukoliko volite grafički izgled noktiju, ovaj Girl Power natpis učiniće da svetu pošaljete jasnu poruku.

Crveni francuski manikir

Nikada ne možete pogrešiti sa francuskim manikirom u crvenoj boji. Elegantan i romantičan izgled noktiju biće zagarantovan.

Berezandr/GettyImagesPlus

Nokti sa roze okvirom

Želeli biste da vaši nokti budu moderni, ali više volite minimalistički dizajn? Onda je ova ideja pravo rešenje. Četkicom formirajte tanke linije po ivicama nokta kako biste napravili okvir, a unutrašnjost pločice obojite nekom svetlijom i neutralnijom nijansom.

Cirkoni koji liče na dijamant mogu se uklopiti uz svaku šaru i svaku boju. Budite maštoviti i nalepite poneki cirkon na svoje nokte kako biste bili u trendu i šik.

Marina Migukova/GettyImagesPlus

Crveni nokti obojeni do pola

Kako biste svoje nokte učinili posebnom dovoljno je da ih obojite do pola u crveno, a druga polovina neka ostane neutralna. Ovi pola-pola nokti lako se mogu izvesti tako što ćete po sredini ucrtati tanku ravnu liniju, a zatim jednu ostranu obojiti u crveno, a drugi deo popunite nekom neutralnom nijansom.

Nadamo se da vam se sviđaju ideje za nokte koje smo pripremili za vas.

Jovana Jevtićmarigo20/GettyImagesPlus

Opširnije