Idealna kruna ove ljubavi bila bi beba: U braku Nemanje i Tase stvari ovako stoje, vidi se iz aviona VIDEO

od strane | maj 18, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Anastasije i Nemanje savršeno funkcioniše

Otpočetka se znalo da je ovo sudbinska ljubav. Nekako su zračili posebnim sjaje, a Anastasija Gudelj je i sama postala drugačija. On mlađane klinke kojoj je bilo važno da odradi najbolje slike za Instagram, odjednom je postala zrela žena, mudra i posvećena ljubavi. Brak Anastasije i Nemanje veoma je skladan, ali o njima ipak postoje oprečna mišljenja. Neki pričaju da će njihova ljubav trajati večno a neki da je samo trenutna zanesenost.

Instagram

Brak Anastasije i Nemanje – Nema dileme prihvaćen i od strane Olivere Gudelj 

Javnost je dugo mislila da među porodicama Ražnatović-Gudelj stvari baš i ne štimaju, ali su se u poslednje vreme sve ove spekulacije demantovale i to upravo – na Đurđevdan.

Pročitajte Nemanja i Anastasija ostvarili svoju najveću želju – Kraj godine doneo prelepe vesti (FOTO)

Cela porodica bila je na okupu, slavila, veselila se i grlila i samo jedno je bilo jasno – brak Anastasije i Nemanje prihvaćen je i od Olivere.

Instagram

Budući da su ovih dana slavili rođenje malog Isaije, Anastasija je postala tetka po treći put, radost, sreća i veselje obuzelo je sve članove porodice i slavilo se, kako smo i videli, do duboko u noć. Ali, čini se da je vreme za mali predah. i, to ne kakav. Danas smo imali priliku da vidimo Anastasiju u Nemanju zajedno u krevetu.

Instagram

Snimala ga je baš tad kad joj je okrenuo leđa ali u momentu drugog kadra on se već vratio ka njoj širokog osmeha. Na njegovom licu ocrtavala se bračna sreća i neopisiva ljubav prema Anastasiji.

Pročitajte Anastasija konačno u društvu svekrve i zaove, ne zna se koja je lepša – Nemanja objavio zajedničku fotografiju (foto)

U jednom momentu Anastasije je prokomentarisala da “njenu bubu” voli najviše.

Brak Anastasije i Nemanje – Idealna kruna ove ljubavi bila bi beba 

Baš zato, ovakva ljubav uskoro bi trebalo biti krunisana najvećim Božjim darom – bebom. Kao što je i Ceca pred sam kraj 2023. godine rekla da sve što svojoj mezimici u ovoj godini želi jeste prinova, koja će ako ne sad, sigurno doći u skorijem periodu.

Pročitajte Anastasija Gudelj otkrila ime bebe, nakon ove fotografije jasno je da stiže dečak FOTO

Mladi su lepi i zgodni pa neka njihova mala slobodica potraje još izvestan period.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije