I oni su prošli kroz pakao bračnog neverstva: Bilo je drame, suza, ali nisu se svi razveli

od strane | mar 31, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Estradne preljube i skandali na javnoj sceni nisu retkost

Neke od naših javnih ličnosti poznate su po skandalima i burnim ljubavnim životima, te nikada nisu krili da su bili varani, ali i da su varali svoje partnere. Ipak, većina njih je odlučila pređe preko neverstva i da sačuva brak.

Rajko Ristić

Estradne preljube o kojima se godinama priča

Željko Samardžić je u braku sa suprugom Majom više od 40 godina. Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi, pevač je jednom prilikom priznao da je varao ženu.

“Maja i ja decenijama plovimo i uživamo u toj bračnoj luci, mada nam more nije uvek bilo naklonjeno. Bilo je i nevera i bura, ali srećom, naš brod je zahvaljujući dobroj navigaciji, ali pre svega ljubavi i razumevanju od kojih je sazdan, izdržao sve izazove ovih godina”, rekao je Samardžić.

Folk pevač Radiša Trajković Đani na estradnoj je sceni duže od dve decenije i među pevačima važi za jednog od omiljenih kolega.  U braku je 22 godine, a kako su on i supruga Slađa toliko dugo zajedno, on pored nje ima potpunu slobodu za sve što voli da radi. Đani je svojevremeno priznao i da je varao svoju suprugu, ali da nijedna ne bi mogla da zameni njegovu ženu Slađu.

Pročitajte Služavka otkrila istinu koja čuči iza zidina dvorca – Godinama je služila Draganu, ovo nije mogla da sakrije

Slađa Trajković je jedina žena koju sam voleo i koju volim otkad postojim. Naravno, muškarac sam, varao sam, muljao, lagao. Koji Balkanac nije? Znam da mi ona to ne bi oprostila da u svakom trenutku nije znala da je nikada nisam prevario srcem i da nikada nisam bio zaljubljen u drugu ženu. Sedam žena u danu da imam, nijedna me ne bi emotivno pomerila”, izjavio je folker.

Rajko Ristić

Estradne preljube i javna priznanja nisu nepoznanica kada su životi poznatih ličnosti u pitanju. Naime, Mile Kitić šokirao je sve kada je priznao da je neveran supruzi Marti Savić, ali isto tako i da ona ima slobodu i braku da bude sa kim želi.

“Čim promenim mladu devojku, odmah mi se krv osveži. Duhom sam mlad, a onda sva ta mladost oko mene čini da se tako i osećam. Meni ne treba da redovno menjam krv da bih se održavao mladim, kao neke svetske zvezde”, izjavio je pevač za bosanski “Ekspres”.

Ata images

Folker Aca Lukas u emisiji “Sceniranje” priznao je može da voli samo jednu ženu i da joj je veran kada su emocije u pitanju.

“Ja kad volim ja volim samo jednu ženu i samo sa njom. Mogu da je prevarim fizički kada ljubav dođe ispod neke razine, ali kada voliš ženu ne varaš je. Da imam ženu kući, a da za ljubav vodam ljubavnicu po gradu, e to je klošar i to nije muškarac. Sad sam slobodan i mogu da radim šta hoću. Nikako ne mogu da pojmim da kući imam životnu saputnicu, a napolju ljubavnicu”, rekao je pevač.

Pročitajte Šta će Marta da kaže? Mile Kitić priznao – Ovo je prava istina o vanbračnom sinu

Lukas je svojevremeno ispričao da je bivšu suprugu Natašu prevario sa preminulom pevačicom Ksejinom Pajčin.

“Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. ‘Aco, gotova pauza’ čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo ‘nisam valjda…’. Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila – u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi”, prisetio se on tada.

printscreen/Ovo sam ja

Pevač Boban Rajović i njegova supruga Dragica u braku su tri decenije, ali pevač nikada nije krio svoj buran ljubavni život. Takođe, on je sve iznenadio kada je priznao da i sada ne može da garantuje da će uvek biti veran ženi.

“Ne! Ja ne mogu da se zareknem, jer nikada ne znam šta donosi dan, a šta noć. Ja moju ženu volim najviše na svetu i ona je osoba sa kojom ću ja provesti ceo svoj život, a što se tiče prevara ja ću se svim silama truditi da odolim svemu tome, ali ne mogu da obećam”, rekao je Rajović.

Foto: Ata images

Mediji već decenijama bruje o aferi Dragana Kojića Kebe i Ljiljane Jevremović  koja tvrdi da mu je rodila ćerku Inu. Keba negira očinstvo, a njegova supruga je jednom prilikom odlučila da progovori.

“Moja povređena sujeta ne može da se poredi s količinom griže savesti i bola koju Dragan oseća. Uopšte ne razmišljam o sebi i tako je od prvog trenutka tog nemilog događaja. Nema neoprostivog greha, samo neokajanog, a Dragan je svoj okajao – otkriva Olja. Ona kaže da je Keba ispričao sve što je želela da zna o toj aferi. – O tome mi je ispričao sve, čak i više nego što sam htela da znam. Kod nas je najvažnija iskrenost, ali i mi se često posvađamo, nije ni kod nas samo med i mleko. Imali smo mnogo problema u braku, ali ako ti je stalo do nekoga, moraš da istrpiš i drugačije mišljenje, pa i da se posvađaš – rekla je Kebina žena.

Ata images

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije