I kad su ga svi napustili ona nije: Ova žena je neizmerno volela Sašu Vidića, a ovaj njen potez to i dokazuje

od strane | apr 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Saše Vidića prema poznatoj pevačici bila je posebna

Pevačica Seka Aleksić bila je jedna od najiskrenijih estradnih prijateljica kreatora Saše Vidića. Zbog toga joj je njegova smrt veoma teško pala.

Pročitajte Poznato vreme i mesto sahrane – Ovo su zahtevi koje je Vidić imao pre smrti 

Rajko Ristić

Iako je ljubav Saše Vidića prema Seki bila veoma čudna, jer ju je često prozivao, pevačica mu to nikada nije uzimala za zlo, jer je pored kritika, kreator upućivao i hvalospeve na njen račun. A, oboje su jedno kod drugog najviše cenili iskrenost, što je, kako Aleksićeva kaže, retkost u estradnom svetu.

Aleksićevoj je naročito teško palo to što je Saša umro na njen četrdeset i drugi rođendan.

Pročitajte Život je surov, želja za decom bila je prejaka – Sašina poslednja volje pred smrt ostala je neostvarena 

ATA images

– To je bio šok za mene, teško mi je zbog toga. S njim sam se čula pre sedam dana. Planirali smo da pravimo neke stajlinge vezano za mene. Iznenada se to desilo, javio se u bolnicu sa tegobama – rekla je Seka, pa dodala:

– U kontaktu sam sa njegovim najbližim članom porodice, to je njegov rođak iz Beograda. Pamtiću ga po njegovom veselom duhu – rekla je ona, pa se osvrnula na Sašine brojne prozivke javnih ličnosti.

Pročitajte Saša Vidić otkrio istinu o odnosu sa Sekom – Svađamo se kao ciganke 

Rajko Ristić

– On je i mene prozivao, ali ja sam mu praštala. On mi nešto kaže o tome, a ja mu odbrusim: „Mače, pusti me toga, idemo da pijemo kafu, da se družimo“ i ko može da kaže: „Neću“. Bio je dobar čovek, ali izgleda neshvaćen – smatra Seka.

Pročitajte Poslednji dani Saše Vidića prošli su u teškim mukama – Komšije otkrile šta je kreator radio neposredno pred smrt 

ATA images

Prijateljska ljubav Saše Vidića i Seke Aleksić bila je tolika da je pevačica, kako prenose mediji, bila uz njega i tokom koronavirusa. Pošto je dugo bio u izolaciji Seka se brinula o tome da kreatoru ništa ne nedostaje, te mu je čak svakodnevno slala hranu iz svog restorana.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije