Hladni i zatvoreni: 3 horoskopska znaka koji imaju problema sa poverenjem

od strane | jun 24, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Potpuno se otvoriti i verovati drugoj osobi nije lako. Ali, postoje ljudi kojima je posebno teško da izgrade poverenje u vezama. Ovo su horoskopski znaci koji ne veruju nikome

Poverenje je zaista važno za bilo kakvu vezu između dvoje ljudi: ljubavnu, prijateljsku, poslovnu… Ali šta ako činiti sve da zavredite nečije poverenje, a taj  neko vas iznova i iznova proverava? Pogledajte u horoskop, možda su zvezde krive.


Članak se nastavlja posle reklama

Horoskopski znaci koji ne veruju nikome:

Škorpija

Škorpija se veoma plaši prevare od strane osobe koju pušta blizu. Takođe se boji da će mu srce biti slomljeno. Stoga je Škorpija uvek na oprezu, uvek u odbrambenoj poziciji – čak i sa partnerom sa kojim je u braku više od 10 godina. Ako uđete u vezu sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka, budite spremni na činjenicu da ćete morati stalno da pokazujete dokaze svoje pouzdanosti, odanosti i ljubavi. Ne pokušavajte ni da prevarite Škorpiju – on će sve saznati. I još jednom se uverite da se nikome ne može verovati.

Horoskopski znaci koji ne veruju nikome: Rak

Još jedan vodeni znak zodijaka, koji je izuzetno osetljiv i plaši se da bude povređen u vezi. Rak se povlači u sebe na svaki znak opasnosti. I takođe mu treba mnogo vremena da se nekome otvori, da poveri svoje misli, osećanja i iskustva. Ako uđete u vezu sa Rakom, potrudite se da se predstavnik ovog horoskopskog znaka oseća bezbedno. Čim Rak shvati da ga zaista cenite, podržavate i okružite pažnjom – jednom rečju, dostojni ste poverenja – on će vam dati svoje krhko srce.


Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Jarac je praktičan, realističan, emocionalno uzdržan. Ali to uopšte ne znači da on ne zna kako da doživi jaka osećanja i da se ne plaši da slomi srce. Jarac se često opeče, pa shvata da nisu svi verni. Predstavnik ovog horoskopskog znaka ništa ne zaboravlja. I ne prašta. Najviše se plaši da će biti iskorišćen i napušten. Zato je veoma oprezan kada su u pitanju romantične veze. Sa njim treba da delujete polako, ali dosledno – korak po korak ubeđujući ga da vam se može verovati. Svaki nagli pokret ili nepromišljen čin – i Jarčeva unutrašnja odbrana deluje trenutno.

dragana991/gettyimagesplus

Opširnije