Haris Džinović progovorio o novoj ljubavi, pa ovim rečima pecnuo Melinu: Neće joj biti svejedno kad čuje šta je rekao

od strane | mar 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Haris Džinović o Melini rekao nešto što joj se neće svideti

Pevač Haris Džinović stavio je tačku na brak dug 22 godine. Iako je, kako priznaje njegova supruga bila ta koja je inicirala razvod, Haris Džinović o Melini nije hteo da govori ništa ružno, iako se spekuliše da je već neko vreme u vezi s drugim čovekom.

ATA images

– Ne čujem ništa i ništa me ne zanima. Priznaću još jednu staru izreku: “Što vas ne ubije, to vas ojača”. Prema tome, iz jedne sam bitke izašao živ i zdrav, nisam izgubio u toj bici, tako da sam izašao jači. To mi je motivacija za sve, motivacija za život – rekao je Džinović.

Pročitajte Operacija je bila neizbežna – Prošla kroz najteže dane, niko nije znao sem porodice FOTO

Kada je reč o razvodu, Džinović je želeo da to prođe bez medijske pompe, ali…

To bi trebalo da bude privatnost, ali ja sam poznat čovek i gospođica delimično, prema tome… – rekao je pevač, usput pecnuvši bivšu suprugu.

Ivan Vučićević

Haris Džinović o Melini i razvodu braka

– Ja ne znam zašto se digla tolika frka, to je jedan običan proces, jedan običan razvod. Ima stara izreka “Prevareni muž zadnji sazna“, nije to neko izmislio bezveze. Nemojte ništa da me pitate o razvodu, pitajte Melinu, nisam ja nju ostavio nego ona mene, ona zna sve. Nisam spreman za novu ljubav, principijalno ne – rekao je Haris za “PulsOnline.rs”, pa nastavio:

Ata images

– To nije nimalo lak period kada se sve rastura, ali nema veze. Muzika i moji nastupi su jedna velika inspiracija i zaštita, naročito ako se ljudi raduju tvojim pesmama. Sa Melinom se nisam čuo, ništa me ne zanima. Što vas ne ubije, to vas ojača. Iz jedne bitke sam izašao živ i zdrav, nisam izgubio tu bitku, to je motivacija za sve i za život – izjavio je Haris Džinović ne tugujući mnogo za suprugom.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: ATA IMAGES

Opširnije