Haos će tek uslediti: Moka Slavnić ulazi u Zadrugu, od cifre koju će zaraditi će vas zaboleti glava

od strane | feb 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Moka Slavnić ulazi u Zadrugu, evo i kada

Ne prestaje da se komentariše odnos na relaciji Zvezdan Slavnić – Anđela Đuričić – Ana Ćurčić kako u Beloj kući tako ni van nje. Sin legendarnog košarkaša je ponovo u ljubavi sa mladom Crnogorkom što podržava i njegov otac dok o bivšoj snajki nema ama baš nijednu lepu reč.

Pročitajte: Moka Slavnić ulazi u Zadrugu – Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti

Foto: Ata images

Kako je stalno prisutan u medijima od Zvezdanovog ulaska na imanje u Šimanovcima, bilo je očigledno da će i Zoran Moka Slavnić dobiti ponudu za učešče u rijalitiju. To se i dogodilo. Bivši košarkaš navodno je dobio ponudu da uđe u rijaliti, i to za honorar od 80.000 evra.

Kako stvari stoje, Moka Slavnić ulazi u Zadrugu uskoro, a donedavno je i sam pričao da bi voleo da postane ravnopravni učesnik rijalitija, a sada se premišlja da li da prihvati poziv i uđe u Belu kuću. Kako se navodi, ima više razloga zbog kojih za sada nije spreman da se useli na imanje. Prvi je navodno to što mu se nije dopala prvobitna cifra koja mu je ponuđena, a reč je o honoraru od 50.000 evra za četiri meseca. Slavnić je odmah kazao da nema šanse da to prihvati jer zna pouzdano da je njegova bivša snajka Ana Ćurčić dobila mnogo više novca.

Pročitajte: Moka Slavnić umešao poznatu glumicu u zločin koji je počinio njegov sin Zvezdan

Ata images

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Ata images

Opširnije