GRAŠO JE OSTAVIO POSLE 24 GODINE, SAD UŽIVA S NOVIM DEČKOM! Danijela otvorila dušu o vezi

od strane | mar 2, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Danijela Martinović ponovo je srećna i zaljubljena, a nova ljubav desila joj se kad se najmanje nadala, posle raskida s Petrom Grašom!

Izvor: Instagram/danijelamartinovicofficial

Bivša ljubav Petra Graše, pevačica Danijela Martinović, koja je s pevačem provela 24 godine života, ponovo ima osmeh na licu, jer je posle ljubavnog brodoloma opet srećno zaljubljena! Lepa Splićanka je već neko vreme u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem, a njihova ljubavna priča dogodila se sasvim neočekivano.

Kako je Danijela objasnila, Josipa je upoznala kada je njena advokatica podnela prijavu za krađu identiteta preko Interneta. Policija je slučaj brzo rešila, a pevačica i inspektor uspostavili su kontakt, iz kojeg se rodila ljubav. 

Izvor: Youtube/Zvijezde pjevaju

Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove“, ispričala jepevačica, koja je i sama pod utiskom njihove ljubavne priče za koju kaže da ima filmski scenario. 

„Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti, jer želim da ova priča ostane zabeležena„, izjavila je Danijela Martinović.

Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena, izjavila je Danijela.

Opširnije