GOLIŠAV ĐUSKAO U CECINOM SPOTU I ZALUDEO ŽENE! Pogledajte čuvenog frajera 29 godina kasnije, postao pevač

od strane | apr 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jedan od hitova Svetlanece Cece Ražnatović „Ljubav fatalna“ obeležio je i zgodni maneken koji se pojavio u spotu i tada zaludeo žene.

Izvor: Kurir/Damir Dervišagić

Nikola Pavlović proslavio se pre 29 godina kada je samo u farmerkama i bez majice đuskao u spotu za Cecinu pesmu „Ljubav fatalna“. Tada je žene zaludeo izvajanimm telom i isklesanim mišićima zbog čega je lepši pol ludeo za njim, međutim, on se tada i povukao iz javnog života.

Nikola je u međuvremenu počeo da gradi svoju pevačku karijeru, ali je posle prve numere koju je snimio 2005. godine, ipak razvoj karijere stavio na „stend baj“. Posle skoro dve decenije, Nikola se pokrenuo i snimio pesmu koja je bila napisana za Rođu Raičevića.

„Voleo sam njegove pesme ‘Ja imam tebe’, ‘U tebe sam zaljubljen’ i tako to su neke pesme koje obožavam. Ljudi su mi onda masovno govorili ‘čoveče, kako podsećaš na Rođu’. Onda sam pustio sebe da čujem, i ono sam sebe naježim. To je boja ta, manir, ne imitiram ga. Prosto to je to, ja volim da pevam balade. Lično sam i bio drug sa njim, sedeli smo i pili kafu. On je nažalost tragično završio. Namestilo se tako sudbinski da ta pesma dođe do mene“, otkrio je Nikola nedavno i dodao:

Izvor: YouTube/Mare J/printscreen

Normalan čovek, voleo je devojke, da se šali. Često smo sedeli zajedno. Pamtim ga kao vedrog i dragog čoveka punog duše. Nažalost nemam neke zajedničke slike“.

Nikola se prisetio i davne 1995, kada je snimao spot sa jednom od najvećih balkanskih zvezda sa naših prostora i otkrio kakva iskustva nosi sa tog snimanja: „To je bila njena prekretnica, te pesme ‘Neudoljiv, neumoljiv’, ‘Ljubav fatalna’. Super je bila prema meni i danas kad se vidimo pozdravimo se lepo“, ispričao je Nikola koji je i danas opasan frajer.

Opširnije