Fotografije sve otkrile, ljubav nije nestala: Duško dane porodične sreće ne želi da zaboravi

od strane | feb 1, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Instagram profil Duška Tošića otkriva mnogo toga

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića tema je medija već nekoliko godina. Sve je počelo od Jelenine navodne vanbračne avanture, a kulminiralo kada je pop diva u avgustu pretprošle godine objavila da se razvodi. Međutim do razvoda do sada nije došlo, a gledajući Instagram profil Duška Tošića do njega neće ni doći, bar ne skoro.

Rajko Ristić

– Različiti smo, ja sam Dušku oprostila sve što je on radio, ali Duško nije taj tip da oprašta. Nije mogao da prevaziđe i ne može, ima takvih ljudi, jednostavno tu medijsku bruku gde je on predstavljen kao rogonja malo koji muškarac bi mogao… – ispičala je Jelena nedavno u podkastu za “InformerTV”

Pročitajte Instagram profil Duška Tošića otkriva koliko se fudbaler promenio od detinjstva do danas

– Duško je ljubav mog života. On je moj najlepši muškarac. Mi smo još u braku. Duško je otac moje dece. On mene ne voli, ali ja njega volim. U braku smo pro forme. Krenuli smo svojim putevima, iako živimo u istoj kući. Najviše smo zbog dece pod istim krovom. Atina i Nika zaslužuju da su pored mame i tate. Duško je otac moje dece i za njega bih dala život. Primila bih metak za njega – otkrila je Karleuša.

Instagram

Kako je i Jelena rekla, očigledno je da su ćerke te koje ih povezuju i koje će ih povezivati do kraja života i zbog kojih je Duško spreman da živi sa “ženom koju ne voli”, kako je Karleuša  izjavila. A, da su one njegova najveća ljubav i sreća svedoči i Instagram profil Duška Tošića. Na njemu su i dalje stare fotografije iz vremena kada su Atina i Nika bile male, a koje ga podsećaju na dane porodične sreće koje očigledno ne želi da zaboravi.

Pročitajte Duško Tošić poklonio majci najlepšu kuću u Orlovatu – Poseduje skoro sve što i vila na Dedinju

Da bi udovoljio svojim mezimicama, Tošić je nastavio da živi pod istim krovom sa Jelenom, ali svaki  slobodan trenutak koristi kako bi s njima otputovao negde. Iako Jelena o Dušku kao mužu nije govorila u superlativu, o njemu kao ocu uvek je imala reči hvale, a to je jedan od razloga zašto ne želi da se razvede od njega.

Instagram printscreen

– Majka je najdominantnija figura u životu svake ćerke i najbitnija figura i tako svako muško ili žensko dete treba da se vaspita. Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja – objasnila je ona.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, PRIVATNA ARHIVA

Pročitajte i…

Opširnije