Fotografija Miloša Timotijevića topi i najtvrđa srca: Glumac pokazao sina, zbog koga više ne oseća prazninu u sebi (foto)

od strane | mar 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Miloša Timotijevića na fotografiji koja topi srca

Glumac Miloš Timotijević i njegova supruga Tijana u septembru prošle godine postali su roditelji malenog Jakova. Sin Miloša Timotijevića rođen je iz velike ljubavi, koja je krunisana brakom posle samo 40 dana zabavljanja.

Instagram printscreen

Iako nikada nije voleo da priča o svom privatnom životu, Miloš nije odoleo a da sa javnošću ne podeli da je stupio u drugi brak, nedugo pošto se razveo od prve supruge sa kojom je proveo 13 godina.

Pročitajte On je Melinin novi partner – Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

I sada, kada će njegov prvenac uskoro napuniti šest meseci, glumac je poželeo da podeli trentak sreće koji fotografijom zabeležila njegova lepa supruga.

Instagram printscreen

Miloš i njegova supruga otkad su se venčali žive na relaciji Portugal – Srbija, gde je ona živela i pre udaje za glumca, pa nije poznato da li je fotografija nastala kod nas ili u Lisabonu.

Sin Miloša Timotijevića kao kruna ljubavi

Maleni Jakov je došao kao kruna Tijanine i Miloševe ljubavi, a glumac je nedavno izjavio da je uz naslednika postao drugačiji, odgovorniji…

Ata images

– Verovatno je najdragoceniji taj konstantan osećaj odgovornosti za to malo ljudsko biće. Ta ljubav prema detetu je stvarno nešto što ne može da se poredi ni sa čim drugim. Ta bezuslovna ljubav koju imate je ono što vas oplemenjuje i što vam daje jednu vrstu snage, ali u isto vreme i panike i konstantnog straha. Ljubav, strah, paniku i snagu stalno osećam u sebi od kad se Jakov rodio – rekao je ranije glumac za portal “24 sedam”.

Pročitajte Druga supruga Miloša Timotijevića je ćerka poznatog fudbalera – A, evo kako je upoznala glumca 

Inače, Miloš je otkrio da nije organizovao veliko slavlje kada se rodio njegov naslednik.

– Svaka čast mojoj supruzi kako je sve to podnela. Moram da priznam da je to bio baš jak, herojski čin što se mene tiče, kako je izgurala i izdržala zato što je trajalo 26 sati. Ja sam sve vreme bio sa njom i pošto se Jakov rodio jedan sat posle ponoći, nisam ni slavio. Otišao sam kući i spavao sam.

Instagram

– Imao sam sreću da pronađem divnu suprugu, njena uloga je sada dominantna i ona trenutno nosi 90 posto roditeljstva. Ja sam tu isključivo i samo potrčko, za sada. Preuzmem minimalni deo nečega, da bi ona mogla da se odmori, ali ona je apsolutno Majka Hrabrost. Kako zbog teškog porođaja, tako i sada – rekao je glumac i istakao koliko ga je Jakovovo rođenje promenilo.

– Tek kad sam dobio dete shvatio sam koliku sam prazninu u sebi nosio i koliko sam tek sada postao kompletna ličnost

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije